Feestnation boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Feest

Feestnation boeken voor jouw feest of event? WE ARE THE NATION. Kijk om je heen, vandaag is iedereen een eenheid, één familie. Met een volle bak energie en zwaaiende vlaggen laat FEESTNATION de adrenaline pompen. Vergeet alle landsgrenzen, ze gaan elk festival, tentfeest en club af, en laten een spoor van vernieling achter. Chaos tot aan het dak, aan het einde van de avond zijn we één FEESTNATION.

Feestnation boeken

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Dus kom op, en ga Feestnation boeken!

Boekingen van Feestnation

Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Rafaël & Miquèl (FEESTNATION) waren al eerder te gast op festivals als Zwarte Cross, DEFQON.1, Freshtival, Total Loss, Dreamfields, Lakedance, Decibel Outdoor, REBiRTH Festival, Emporium, Bevrijdingsdag Enschede, Royal Dutch Eindhoven, Fout Oranjefeest Arnhem, Høtspot festival, Huntenpop, Crisis Cross Festival en Heavenz Festival.

Join the Nation

Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten. Met een aantal mooie releases in de aankomst staat FEESTNATION in de startblokken om ook jouw evenement op zijn kop te zetten! Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation. Energie in de overtreffende trap vanaf moment één: FEESTNATION is here to explode!

Direct Feestnation boeken? Klik hier voor boekingen van Feestnation

Feestnation boeken

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestnation

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround Feest€1150,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€750,-