Feestnation boeken

We are the nation!
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Feest

Wil jij Feestnation boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Feestnation. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

WE ARE THE NATION. Kijk om je heen, vandaag is iedereen een eenheid, één familie. Met een volle bak energie en zwaaiende vlaggen laat FEESTNATION de adrenaline pompen. Vergeet alle landsgrenzen, ze gaan elk festival, tentfeest en club af, en laten een spoor van vernieling achter. Chaos tot aan het dak, aan het einde van de avond zijn we één FEESTNATION.

Biografie Feestnation

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Dus kom op, en ga Feestnation boeken!

Boekingen van Feestnation

Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Rafaël & Miquèl (FEESTNATION) waren al eerder te gast op festivals als Zwarte Cross, DEFQON.1, Freshtival, Total Loss, Dreamfields, Lakedance, Decibel Outdoor, REBiRTH Festival, Emporium, Bevrijdingsdag Enschede, Royal Dutch Eindhoven, Fout Oranjefeest Arnhem, Høtspot festival, Huntenpop, Crisis Cross Festival en Heavenz Festival.

Join the Nation

Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten. Met een aantal mooie releases in de aankomst staat FEESTNATION in de startblokken om ook jouw evenement op zijn kop te zetten! Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation. Energie in de overtreffende trap vanaf moment één: FEESTNATION is here to explode!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Feestnation kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Feestnation wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Feestnation wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Feestnation online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Feestnation kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Feestnation boeken

Ben jij benieuwd hoe je Feestnation kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Feestnation boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Feestnation

Feestnation inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestnation

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround Feest€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand