Feestnation boeken

€1.395,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround Feest
Feestnation boeken voor jouw feest of event? Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

Feestnation boeken

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. Dus kom op, en ga Feestnation boeken!

Boekingen van Feestnation

Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen. The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo nu draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz. Ook komend jaar zijn er alweer veel boekingen van Feestnation definitief vastgelegd.

Join the Nation

Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten. Dus waar wacht je nog op?! #JoinTheNation. Energie in de overtreffende trap vanaf moment één: FEESTNATION is here to explode!Direct Feestnation boeken? Klik hier voor boekingen van Feestnation

Feestnation boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestnation

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenAllround Feest€1395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€795,-