Die Powerhosen boeken

Stimmung!
€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  10 personen
 • Soort
  Schlager / Tiroler / Feestband
 • Genre
  Duits

Wil jij Die Powerhosen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Powerhosen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Die Powerhosen

Die Powerhosen zijn met een nieuw zangfront helemaal op oorlogssterkte voor het nieuwe seizoen! Waar afgelopen jaar zangeres Femke de gelederen versterkte, daar completeert vanaf seizoen 2024 Patrick de band als nieuwe frontman. Patrick staat bekend als een rasentertainer en heeft op het gebied van Duitstalige muziek al de nodige ervaring opgedaan  (ex-Woenderbaar).  Met zowel Femke als podiumbeest en Patrick als interactieve frontman zijn Die Powerhosen er klaar voor! Momenteel is de limburgse band hard bezig om aan een nieuw, knallend repertoire te werken. Waar men voorheen het publiek verraste met de meest uiteenlopende hits, zal er voor komend seizoen nog een schepje bovenop worden gedaan

Boekingen van Die Powerhosen

Ben je op zoek naar dé Duitse Schlager Hitmachine? Die Powerhosen hebben inmiddels hun plek in de oktoberfestwereld wel veroverd. Maar liefst tien professionele muzikanten (inclusief heuse blazerssectie, zanger Klaus van Königswinter en zangeres Gretchen Grönemeier) blazen de beste hits en muzikale gimmicks door jouw feesttent of festivalgrassprietjes! Want waarom zou je Helene Fischer boeken, Heino bellen, Bon Jovi contracteren of Micki Krause vastleggen als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen? Alle bekende Duitse en Engeltalige hits komen non-stop aan je voorbij in een heuse Oktoberfestshow; of je nu van Gouden Schlagerhits of de Top 2000 houdt, of je liefhebber bent van Apres Ski of van échte feestnummers: met Die Powerhosen kom je aan je Ziehen! En voor de interactie, daar zorgen Klaus en Gretchen wel voor!

Top repertoire

Die Powerhosen hebben een repertoire waarmee jong én oud op de kop gaan staan! Hits van grote namen zoals Nena, Grenzland Sextett, Bon Jovi, Abba, Helene Fischer, Micki Krause, Dennie Christian, Rammstein, Die Höhner, Luv, Heino, Marianne Rosenberg worden afgewisseld met gezellige meedeiners, heuse springnummers en echte meezing klassiekers! Die Powerhosen zijn klaar voor om van jouw feestje een onvergetelijke happening te maken! Eén ding is duidelijk; Es wird knállen! Boek ze! Nú! * Genoemde gages zijn exclusief (eventuele) reiskosten á 2,50 euro per km v.v.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Powerhosen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Powerhosen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Powerhosen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Powerhosen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Powerhosen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Powerhosen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Powerhosen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Powerhosen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Powerhosen

Die Powerhosen inhuren

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Powerhosen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager / Tiroler / Feestband2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage10 personenDuits€4495,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand