Bassanova boeken

€700,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €700,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Het begon allemaal in Enschede… Waar in 2008 de Nederlandse dance DJ/producer Bassanova zijn eerste dance track produceerde. Geïnspireerd door zijn muzikale helden Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand and Avicii maakte hij het afgelopen jaar grote sprongen als het gaat om zijn productie en draaiskills.

Bassanova boeken

Bassanova’s producties en remixes worden gesupport door gerespecteerde dance artiesten als Tiesto, Martin Garrix, Bassjackers, Bingo Players & Blasterjaxx en hierdoor komt de carrière van de jonge producer in een stroomversnelling. Zijn laatste remix ‘Blame” by Calvin Harris ft. John Newman is een regelrechte Soundcloud hit en kwam onlangs voorbij in Hardwell On Air (#184) and BBC Radio, wat samen met het feit dat Laidback Luke Bassanova’s ‘Knock You Out’(Bingo Players) remix in zijn set op Tomorrowland draaide, toch wel tot de hoogtepunten behoort.

Boekingen van Bassanova

Het afgelopen jaar was een eerste stap richting een internationale carriere met succesvolle gigs in Johannesburg (Zuid Afrika en Vancouver (Canada). Kortom: Dit talent mag zeker niet ontbreken de programmering van jouw event!

Direct Bassanova boeken? Klik hier voor boekingen van Bassanova

Bassanova boeken

€700,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bassanova

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonDance / Trance€700,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand