Bart van Loon boeken

Allround zanger
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Bart van Loon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bart van Loon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bart van Loon de feestzanger met meer dan 15 jaar ervaring. Hij zingt samen met zijn pianist alle aanvragen vanuit het publiek de gehele avond lang. Tevens geeft hij een garantie dat hij van ieder feest weet om te zetten in een feest met een super sfeer.

Bart van Loon boeken

Het allround-reportoire van Bart is voor iedere feestavond geschikt omdat hij een veelzijdige artiest heeft heeft Bart alle singles paraat dat aansluit op de wensen van de gasten.

Zanger boeken

Of er nu 20 of 2000 man in het publiek staan dat maakt Bart niet uit want hij weet altijd iedereen mee te laten genieten van zijn enthousiastme.

Boekingen van Bart van Loon

Of Bart nu in een grote zaal of een plaatselijk terras zingt hij weet van iedere locatie een feesttent te maken. De meeste boekingen van deze zanger zijn voor een half uur of 2x een half uur.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bart van Loon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bart van Loon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bart van Loon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bart van Loon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bart van Loon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bart van Loon boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bart van Loon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bart van Loon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bart van Loon

Bart van Loon inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bart van Loon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act4 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand