Barcode boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  4 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Barcode: een energiek frontduo van een klasse apart. Een fundament van een band waar je u tegen zegt. Een zinderende show met de beste hits en de leukste meezingers. Een waanzinnige lichtshow. Laat je in 2019 ook weer meeslepen door een wervelende show vol live muziek, energie en interactie! Barcode laat het publiek pas los als het zwetend en dampend neervalt! Gegarandeerd!

Barcode boeken

Een zinderende show met een opvallende ledwall en een waanzinnige lichtshow en een afwisseling van de beste hits en leukste meezingers. Deze muzikale achtbaan dendert door een wereld van hits, krakers en knallers. Actueel en snel. Een duizelingwekkende ervaring vol actie, pit en power. Daar draait het om. Dat is Barcode! Wilt u toch een wat rustiger begin van de avond? Dan gaan eerst de stekkers er uit en speelt Barcode akoestisch.

Boekingen van Barcode

Dit alles gebracht door een groep sterke muzikanten met een zanger en zangeres die het publiek pas loslaten als het zwetend en dampend neervalt. Gegarandeerd!

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN* Inprikgage: € 1.995,-* Inclusief geluid tot 350 personen en basic licht: € 1.995,-* Inclusief geluid tot 800 personen en uitgebreide lichtshow/LED-wall: € 2.295,-* Inclusief geluid tot 1500 personen en uitgebreide lichtshow/LED-wall: € 2.695,-

Direct Barcode huren? Klik hier voor boekingen van Barcode

Barcode boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barcode

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Coverband4 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.250,-
€1.075,-