Ballon Illusie boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  in overleg
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  in overleg

Wil jij Ballon Illusie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ballon Illusie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een indrukwekkende en spectaculaire openingsact voor de opening van uw evenement (bedrijfsfeest of prive feest), een gebouw of introductie van een nieuw product. Deze openingsshow kan zowel buiten als binnen worden uitgevoerd. Ondanks dat deze openingsact heel compact is, is de impact op uw gasten zeer groot!

Biografie Ballon Illusie

Wilt u deze openingsact boeken ? Dan kiest u voor een openingshandeling met originaliteit in plaats van het doorknippen van een lint! Deze act visualiseert het ontstaan van iets moois (een nieuw samenwerkingsverband of de “geboorte” van een product). Een ballon groeit tot een doorsnee van ca. 2 meter. … Dan een gigantische knal……… Uit de ballon ‘ontsnapt’ een zangeres, acrobate, muzikant of wellicht de spreker van de dag?

Boekingen van Ballon Illusie

BALLON ILLUSIE (Small); Op het podium staat een mysterieuze zwarte kist…..Plotseling is een hartslag hoorbaar en begint er bovenuit de kist een ballon te groeien…. Deze wordt grootser en grootser….. Dan verschijnt er een schim in de ballon. Doordat de ballon nog niet transparant is laat het zich raden wie of wat er in de ballon verschijnt. De ballon loopt weer leeg en het vlies sluit zich rondom een dame (foetus). De dame probeert zich uit het vlies te bevrijden….Dan zwelt de hartslag weer aan en blijft de ballon maar groeien. Deze wordt transparant en een atletische dame is zichtbaar. Zij brengt een verrassende choreografie…… dan volgt een krachtige explosie!!

BALLON ILLUSIE (Medium); De ballonkist staat op het podium en een hartslag is hoorbaar. Een groeiende ballon wordt zichtbaar en er komt rook onder de kist vandaan…… Een mooie atletische dame wordt zichtbaar. De ballon sluit zich om haar heen en gevangen in het vlies (een soort foetus) zit zij gevangen in de ballon…. Dan zwelt de hartslag weer aan en begint de ballon te groeien. Deze bereikt een diameter van ca. 2 meter en wordt daardoor transparant. De dame in de ballon maakt een verrassende choreografie om vervolgens uit de ballon te ontsnappen (explosie)….. slagwerkers rennen op en zetten een dynamisch slagwerk in…. zij gaan gekleed in stalen kleding…. de danseressen presenteren een dans van een hoog technisch niveau.

Fakkeldans

Een fakkeldans is zichtbaar en een imposante figuur komt oplopen ‘de man van staal’ Hij bewerkt zijn metalen kostuum op het ritme van het slagwerk en vult het podium met een vonkenregen…. Hiermee legt hij letterlijk de laatste hand aan de openingshandeling. Op de eindknal is het mogelijk om 2 kabuki-bursters af te laten gaan. Dit zijn drukvaten die 2 danseressen op hun rug hangen en snippers of slingers de lucht in schieten.

BALLON ILLUSIE (XL); De ballonkist staat op het podium en een hartslag is hoorbaar. Een groeiende ballon wordt zichtbaar en er komt rook onder de kist vandaan…… Een mooie atletische dame wordt zichtbaar. De ballon sluit zich om haar heen en gevangen in het vlies (een soort foetus) zit zij gevangen in de ballon…. Dan zwelt de hartslag weer aan en begint de ballon te groeien. Deze bereikt een diameter van ca. 2 meter en wordt daardoor transparant. De dame in de ballon maakt een verrassende choreografie om vervolgens uit de ballon te ontsnappen (explosie)….. slagwerkers rennen op en zetten een dynamisch slagwerk in…. zij gaan gekleed in stalen kleding…. de danseressen presenteren een dans van een hoog technisch niveau. Een fakkeldans is zichtbaar en een imposante figuur komt oplopen ‘de man van staal’ Hij bewerkt zijn metalen kostuum op het ritme van het slagwerk en vult het podium met een vonkenregen….

4 opties

Een zangstem is hoorbaar en een diva komt oplopen…. zij bereikt in haar aria letterlijk ongekende hoogtes (4 opties zijn mogelijk om de aria een extra effect te geven) 1.) De zangeres stapt op een krachtige windmachine en zingt haar aria in een sterke luchtstroom wat een zeer dynamisch beeld geeft. 2.) De zangeres komt oplopen met een lange witte sleep.. wanneer zij centraal op het podium staat groeit deze sleep uit tot een prachtig effect ‘zo trots als een pauw’ 3.) De zangeres verschijnt plotseling in beeld en stijgt, in haar aria, maarliefst 10 meter de lucht in. Hierbij heeft zij een jurk aan in kleurbanieren (bedrijfskleuren) en eventueel een uitrollende welkomsttekst. 4.) De zangeres wordt middels een elektrotakel hoog de lucht in getrokken en haar jurk blijkt een enorm projectscherm!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ballon Illusie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ballon Illusie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ballon Illusie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ballon Illusie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ballon Illusie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ballon Illusie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ballon Illusie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ballon Illusie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ballon Illusie

Ballon Illusie inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ballon Illusie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsactin overlegin overlegin overlegin overlegOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand