Sambaband Rio boeken

Ook te boeken met extra trommelaars, danseressen, etc.
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20-25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  min. 5 personen
 • Soort
  (Openings) drum-act
 • Genre
  Braziliaans

Wil jij Sambaband Rio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sambaband Rio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zoekt u een feestelijke sambaband voor een parade, podiumact of in winkelcentrum?

Biografie Sambaband Rio

Met onze verleidelijke, temperamentvolle showdanseressen rekent u op een levendig en kleurrijk optreden met aanstekelijke zomer-beats!

Boekingen van Sambaband Rio

Reken op grote verentooien, veel energie en plezier. Voetbal International, RTL, Dit was het Nieuws, Comedy Factor, vele gemeenten, provincies, bedrijven en festivals gingen u al voor!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sambaband Rio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sambaband Rio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sambaband Rio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sambaband Rio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sambaband Rio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sambaband Rio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sambaband Rio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sambaband Rio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sambaband Rio

Sambaband Rio inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sambaband Rio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
(Openings) drum-act1 x 20-25 minutenexclusiefmin. 5 personenBraziliaansOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand