Artistic Raw boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Artistic Raw boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Artistic Raw. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al op jonge leeftijd raakte Artistic Raw geïnspireerd door muziek. Zoals het hoort bij een echte dj begon Artistic Raw met cassettebandjes. Als puber wist hij slim gebruik te maken van het fenomeen internet. Artistic Raw maakte mixtapes onder de naam “Drugshouse”, zette deze online en zijn muziek verspreidde zich over de hele wereld. Dat leverde de Hagenaar optredens op in lokale clubs in zijn buurt.

Biografie Artistic Raw

Vanwege zijn stijgende populariteit draaide de Nederlandse house-DJ als snel in alle grote clubs van Nederland. Door dit grote nationale succes kon zijn internationale doorbreek nooit lang meer duren. De laatste jaren heeft Artistic Raw dan ook optredens overal over de wereld zoals in Dubai, Marokko, Amerika en natuurlijk ook nog steeds in Europa en in Nederland.

Boekingen van Artistic Raw

Daarnaast is Artistic Raw met het nummer Drop the Bass ontdekt door Afrojack. Het nummer is omarmd door Afrojack’s platenlabel Spinnin’ Records. Met meer dan 2 miljoen plays op soundcloud en, naast Afrojack, ook nog ondersteuning van Hardwell en Tiesto is Artistic Raw nu gewoon 1 van de betere DJ’s!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Artistic Raw kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Artistic Raw wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Artistic Raw wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Artistic Raw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Artistic Raw kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Artistic Raw boeken

Ben jij benieuwd hoe je Artistic Raw kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Artistic Raw boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Artistic Raw

Artistic Raw inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Artistic Raw

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand