Apster boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Groove / House

Releases op labels als Spinnin Records, Afrojack’s Wall Recordings en ??Steve Aoki’s Dim Mak en remixen voor Laidback Luke, Sidney Samson, de Bingo Players en Hardwell. Alle grote producties die de 26-jarige Abdesamad Ben Abdelaouid maakt, beter bekend als DJ Apster maken, onderscheidt hem van alle andere getalenteerde DJ/Producers die de Nederlandse house scene te bieden heeft.

Apster boeken

Apster zijn eerste productie “King Selassie” en zijn samenwerking met de Bassjackers en Joeysuki kreeg al veel aandacht. Maar de eerste productie met Joeysukie genaamd “Enowapi” zorgde er echt voor dat de aandacht op Apster kwam te liggen.

Boekingen van Apster

In het afgelopen jaar heeft Apster veel gedraaid met Nederlands grootste dance exportproduct van het moment: “Afrojack”. Hij heeft opgetreden in Italië, Spanje, Turkije, Bulgarije en Aruba en daarnaast heeft hij een grote tour in Australië gedaan samen met Afrojack.

Direct Apster huren? Klik hier voor boekingen van Apster

Apster boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Apster

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonGroove / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand