Apster boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Groove / House

Wil jij Apster boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Apster. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Releases op labels als Spinnin Records, Afrojack’s Wall Recordings en Steve Aoki’s Dim Mak en remixen voor Laidback Luke, Sidney Samson, de Bingo Players en Hardwell. Alle grote producties die de 26-jarige Abdesamad Ben Abdelaouid maakt, beter bekend als DJ Apster maken, onderscheidt hem van alle andere getalenteerde DJ/Producers die de Nederlandse house scene te bieden heeft.

Biografie Apster

Apster zijn eerste productie “King Selassie” en zijn samenwerking met de Bassjackers en Joeysuki kreeg al veel aandacht. Maar de eerste productie met Joeysukie genaamd “Enowapi” zorgde er echt voor dat de aandacht op Apster kwam te liggen.

Boekingen van Apster

In het afgelopen jaar heeft Apster veel gedraaid met Nederlands grootste dance exportproduct van het moment: “Afrojack”. Hij heeft opgetreden in Italië, Spanje, Turkije, Bulgarije en Aruba en daarnaast heeft hij een grote tour in Australië gedaan samen met Afrojack.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Apster kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Apster wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Apster wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Apster online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Apster kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Apster boeken

Ben jij benieuwd hoe je Apster kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Apster boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Apster

Apster inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Apster

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonGroove / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand