Anders Met Sander boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Kids Entertainment

Wil jij Anders Met Sander boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Anders Met Sander. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SANDER is toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze Anders met Sanderkindershow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan.

Biografie Anders Met Sander

Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken, dansen en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.

Kindershow boeken

Een programma in een hoog tempo voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Boekingen van Anders Met Sander

Tijdens deze show maakt SANDER geen gebruik van een dure en charmante assistente, maar haalt hij kinderen uit het publiek om hem te helpen. De show is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid met technicus tot ca. 350 personen. Tegen meerprijs is o.a. bij te boeken:

 • Klein showdecor
 • Groot showdecor
 • Verlichting

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Anders Met Sander kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Anders Met Sander wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Anders Met Sander wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Anders Met Sander online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Anders Met Sander kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Anders Met Sander boeken

Ben jij benieuwd hoe je Anders Met Sander kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Anders Met Sander boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Anders Met Sander

Anders Met Sander inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anders Met Sander

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonKids Entertainment€650,-
Kindershow1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonKids Entertainment€750,-
Kindershow1 x 60 of 2 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonKids Entertainment€795,-

Vergelijkbare artiesten

€745,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand