Alpen Anna boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Nederlandstalig in Mallorca style

Wil jij Alpen Anna boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alpen Anna. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Niet de zoveelste PartyAct. Maar een echte live-act die het hele publiek meeneemt in een half uur durende extase. De nieuwe sensatie uit Nederland: Alpen AnnA,

Biografie Alpen Anna

Een Duits / Nederlands Oktoberfest ApresSki Mallorca Style feestje met de bekende ‘Mallorca” opzwepende beat…
Alleen bekende Duitse en Nederlandse Partyhits in haar eigen unieke muzikale ‘Alpen AnnA Mallorca Style‘ jasje..

Na ‘the Voice’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’… NU ALPEN ANNA.

Na uitstapjes bij ‘the Voice’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’ slaat Alpen AnnA een nieuwe weg in en gaat het party-pad op. mAlpen AnnA gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport en zomervakantie voor succes. Alpen AnnA is breed inzetbaar op Tent-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten.

Boekingen van Alpen Anna

Er zijn al vergevorderde afspraken met het Duitse platenlabel m.b.t. de eerste Duitstalige AA single en TV-Opnames in Duitsland en Nederland, dus aan dit feest komt nooit een einde. Feestbeest Alpen AnnA is altijd meteen herkenbaar in haar eigen ontwikkelde outfit, aan haar eigen voice en sound,  en is dus een garantie voor een half uur gezelligheid! Alpen AnnA in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop! Gegarandeerd!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alpen Anna kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alpen Anna wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alpen Anna wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alpen Anna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alpen Anna kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alpen Anna boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alpen Anna kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alpen Anna boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alpen Anna

Alpen Anna inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alpen Anna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDuits / Nederlandstalig in Mallorca style€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand