Abba Tribute boeken

Inclusief LED-wall / Licht & geluid op aanvraag
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij Abba Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abba Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

ABBA Tribute, een eerbetoon aan ABBA en aan de sfeer van de jaren ’70 en ’80. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie kent er nou niet de klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vVus” en “The Winner takes It All”?

Biografie Abba Tribute

Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute gezorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten garanderen ze een zeer gezellige avond (avondvullend programma mogelijk), met echt “ja, ik ken alle nummers” repertoire.

Tributeband boeken

Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij spontaan achtergrondkoren ontstaan ​​tijdens deze concerten. Ook typisch voor de muziek van ABBA is dat het veel emotie zal oproepen (van vreugde tot verdriet)! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans, daarmee heeft ABBA tussen 1972 en 1982 ons haar kenmerkende sound achtergelaten.

Boekingen van Abba Tribute

Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd het dichtst bij het origineel te benaderen. De authentieke kleding uit de jaren 70 en 80 tijdens de voorstelling maakt de indruk compleet. Hoeveel de muziek van ABBA mensen nog steeds in vervoering brengt, wordt vrijwel wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het tijdperk van ABBA zal enthousiast worden. Meer en meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle (leef)tijden is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abba Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abba Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abba Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abba Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abba Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abba Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abba Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abba Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abba Tribute

Abba Tribute inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€4995,-
Tributeband1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€5250,-
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€5495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand