Abba Tribute boeken

Inclusief LED-wall / Licht & geluid op aanvraag
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij de band Abba Tribute boeken op jouw party of event? ABBA Tribute, een eerbetoon aan ABBA en aan de sfeer van de jaren ’70 en ’80. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een leidende rol gespeeld. Wie kent er nou niet de klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vVus” en “The Winner takes It All”?

Abba Tribute boeken

Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen platen in totaal). In 2013 heeft ABBA Tribute gezorgd voor de rijke muzikale erfenis van deze legendarische groep. Met 6 muzikanten garanderen ze een zeer gezellige avond (avondvullend programma mogelijk), met echt “ja, ik ken alle nummers” repertoire.

Tributeband boeken

Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij spontaan achtergrondkoren ontstaan ​​tijdens deze concerten. Ook typisch voor de muziek van ABBA is dat het veel emotie zal oproepen (van vreugde tot verdriet)! Onwaarschijnlijk goed en muzikaal perfect in balans, daarmee heeft ABBA tussen 1972 en 1982 ons haar kenmerkende sound achtergelaten.

Boekingen van Abba Tribute

Polyfoniezang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute om het karakteristieke ABBA-geluid te benaderen. Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd het dichtst bij het origineel te benaderen. De authentieke kleding uit de jaren 70 en 80 tijdens de voorstelling maakt de indruk compleet. Hoeveel de muziek van ABBA mensen nog steeds in vervoering brengt, wordt vrijwel wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit het tijdperk van ABBA zal enthousiast worden. Meer en meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA-muziek van alle (leef)tijden is.

Direct Abba Tribute boeken? Klik hier voor boekingen van Abba Tribute

Abba Tribute boeken

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€4950,-
Tributeband1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€5200,-
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAbba Tribute€5450,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand