5150 (Van Halen Tribute Band) boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Van Halen Tribute

Wil jij 5150 (Van Halen Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 5150 (Van Halen Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Running with the devil doet Eddie van Halen de komende tijd niet. De gitarist is namelijk aan het herstellen van een ingrijpende dikkedarmoperatie. De tournee is stilgelegd, de shows zijn opgeschort.

Biografie 5150

Daarom is er nu een uniek Van Halen Tribute project: het Van Halen Tribute Project ‘5150’. Conrad Hultermans trapt af: we trekken alle klassiekers uit de kast. “Eénmalig, als eerbetoon aan een van de beste hardrockbands ooit.” Dat was tenminste de gedachte. De gitarist uit Ossendrecht (o.a. bekend van metalband X-tinXion en 666 The Nightmare) bedacht het idee samen met ‘collega’ gitarist Maxim Slock (Flat Out).

Fan van Eddie van Halen

“We zijn, net als vele gitaristen, groot fan van Eddie van Halen. Die man heeft bepaalde gitaartechnieken bedacht die onvoorstelbaar zijn. Binnen een paar noten hoor je al dat hij het is. Hoewel ik in de jaren tachtig al kennis maakte met de muziek van Van Halen, ben ik pas in de jaren negentig tijdens de eerste gitaarlessen Eddie pas echt leren waarderen. Zijn techniek/feel/sound is geweldig! Hij is gewoon een van mijn gitaarhelden”, wijdt hij verder uit.

Boekingen van 5150

Het leek de Brabantse gitaristen een goed plan om eens twee uur lang op het podium te knallen met Van Halensongs. Drummer Stefan Maas, zanger Stan Verbraak en bassist Frank Dries deelden die mening en sloten zich bij het project aan. “We hadden het clubje snel bij elkaar. Iedereen heeft zijn eigen bands en projecten lopen, dus het aantal repetities is door tijdsgebrek wel beperkt. Door de repetities op te nemen, kunnen we thuis verder de partijen uitwerken.

Retestrak programma

Op die manier kunnen we, ondanks de weinige repetities, toch een retestrak programma neerzetten. Het repertoire is vooral afkomstig uit de David Lee Roth-periode, aangevuld met een paar Sammy Hagar-songs. We spelen bijna de gehele Van Halen 1 plaat.” Hoe goed het klínkt, mag iedereen nu zelf gaan beoordelen, want deze Tribute band is vanaf januari 2013 exclusief te boeken bij Prominent Entertainment. “Dak er af garantie band” is ons oordeel, maar beleeft u het zelf ook maar wat deze band brengt. In een dampende show van 2×45 minuten laten zij de broekspijpen en lange haren weer wapperen als vanouds.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 5150 (Van Halen Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 5150 (Van Halen Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 5150 (Van Halen Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 5150 (Van Halen Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 5150 (Van Halen Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

5150 (Van Halen Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je 5150 (Van Halen Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 5150 (Van Halen Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 5150 (Van Halen Tribute Band)

5150 (Van Halen Tribute Band) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 5150 (Van Halen Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenop aanvraag5 personenVan Halen TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand