Zoden Aan De Dijk boeken

€1.725,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1725,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  De Dijk Tribute

Wil jij Zoden Aan De Dijk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zoden Aan De Dijk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.

Biografie Zoden Aan De Dijk

Daarom een ode aan De Dijk door [Z]ode[n] Aan De Dijk al jaren de enige echte De Dijk tribute band van de Lage landen. Of het nu een festival, evenement of muziekcafe is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met dansen, dansen, Dansen op de Vulkaan en vele andere grote hits van De Dijk.

Boekingen van Zoden Aan De Dijk

Op dit moment staan er ruim 24 bekende en enkele minder bekende nummers van De Dijk op het repertoire. [Z]ode[n]Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven want het zijn hun helden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zoden Aan De Dijk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zoden Aan De Dijk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zoden Aan De Dijk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zoden Aan De Dijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zoden Aan De Dijk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zoden Aan De Dijk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zoden Aan De Dijk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zoden Aan De Dijk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zoden Aan De Dijk

Zoden Aan De Dijk inhuren

€1.725,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zoden Aan De Dijk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60 minutenexclusief, enkel backline6 personenDe Dijk Tribute€1725,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand