Damian Diepeveen (DJ Djam) boeken

Meet & greet na optreden mogelijk in overleg
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  EDM / House / Allround

Wil jij Damian Diepeveen (DJ Djam) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Damian Diepeveen (DJ Djam). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mannen, ga even bij jullie zelf na: wat zijn de mooiste eigenschappen die een man kan hebben? En dames, wat trekt jullie het meeste aan tot een man? Als het antwoord op beide vragen is: muzikaal zijn, goede looks hebben, ontzettend grappig en integer zijn én de vlotste babbels hebben, dan is Damian Diepeveen (Damian D) de ideale man, vriend, buurman of schoonzoon!

Biografie Damian Diepeveen

Al op vrij jonge leeftijd kwam Diepeveen in aanraking met muziek. Hij begon in 2008 voor het eerst met gitaarles. Maar als je denkt dat hij hier meteen in uitblonk, dan heb je het mis. Door zijn ADHD kon hij niet goed ordenen of op de maat spelen. Datzelfde probleem deed zich voor toen hij later in een brassband zat. Maar het leven lachte Damian een paar jaar later van oor tot oor toe. Toen hij kennismaakte met de muziek van de wijlen DJ Avicii, die hij hoog heeft zitten. Ineens was het voor hem duidelijk: ik ga DJ worden. Hij volgde in 2013 een half jaar lessen. En kreeg daarna zijn eerste boeking in Club Seven in Den Haag. En vanaf dat moment kwam Damian in een opwaartse mars. Hij ging van stad naar stad om de tent af te breken en de sickste platen te draaien. Fun fact: dit ging niet altijd even makkelijk vanwege Damians jonge leeftijd: hij was pas zestien jaar, en zonder auto is het lastig om van hot naar her te gaan. Daarnaast gaf Damian op een gegeven moment de voorkeur aan zijn carrière als lasser, waardoor het DJ’en even op een laag pitje kwam te staan.

Boekingen van Damian Diepeveen

Maar dat is nu verleden tijd: Damian timmert nu keihard aan de weg als DJ en televisie personality. Want – get this – Damian doet samen met Shirley mee als koppel in het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS! Wie dacht dat zijn optreden in Oh Oh Daar Gaan We Weer een one-time performance was, heeft het dus goed mis. Met tal van optredens (en andere leuke projecten) in zowel het binnen- als buitenland, is het nog slechts een kwestie van tijd totdat niemand meer om deze urban- en house-baas heen kan!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Damian Diepeveen (DJ Djam) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Damian Diepeveen (DJ Djam) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Damian Diepeveen (DJ Djam) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Damian Diepeveen (DJ Djam) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Damian Diepeveen (DJ Djam) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Damian Diepeveen (DJ Djam) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Damian Diepeveen (DJ Djam) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Damian Diepeveen (DJ Djam) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Damian Diepeveen (DJ Djam)

Damian Diepeveen (DJ Djam) inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Damian Diepeveen (DJ Djam)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonEDM / House / Allround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand