Koning Willem-Alexander Look-a-Like boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Look-aLike Act
 • Genre
  Oranje / Voetbal

Wil jij Koning Willem-Alexander Look-a-Like boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Koning Willem-Alexander Look-a-Like. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Is het hem wel of niet? Is hij nu echt of toch niet? Dit zijn veel voorkomende vragen wanneer onze Koning Willem Alexander Look a Like op een evenement verschijnt. Onze Willem Alexander Look a Like trekt met zijn performance sinds 2001, sterk de aandacht van mensen.

Biografie Willem Alexander Look-a-Like

De Willem Alexander Look a Like werd bij toeval ontdekt toen hij in 2001 een andere opdracht had en zijn opdrachtgeefster die met hem meereed dat hem vertelde. De Willem Alexander Look a Like bestuurde de auto, had zijn blik strak op de weg toen zij hem en profiel bekeek en zei: “Ik heb hem gevonden”. Daarna is het snel gegaan. De benodigde attributen die de Koning Willem Alexander Look a Like tot op de dag van de dag gebruikt werden gezocht, verzameld, gevonden en hebben de Look a Like van de Koning gebracht tot waar hij nu is.

Boekingen van Willem-Alexander Look-a-Like

Enkele tips bij het inhuren van onze Koning Willem-Alexander Look-a-Like:

 • Het konings paar. De aanwezigheid van de Maxima Look a Like completeert het geheel.
 • Een prachtige officiële ontvangst van de Willem Alexander Look a Like of het Koninklijke paar spreekt boekdelen. Een statige auto met AA kentekenplaten maakt het allemaal nog geloofwaardiger. Willem Alexander Look a Like zorgt voor de AA-kentekenplaten, u voor de auto.
 • Leden van de koninklijk familie worden door de overheid bewaakt. Indien u wenst dat de Koning of het Koninklijke paar word(t)en bewaakt door bodyguards, kan hiervoor worden gezorgd. U kunt dit ook zelf regelen.
 • De Willem Alexander Look a Like wordt veelal door de opdrachtgever begeleidt. Bij aanwezigheid van De Look a Like Maxima is het leuke geste, dat de Koningin een klein boeket bloemen krijgt aangeboden.
 • De Willem Alexander Look a Like kan/zal een speech houden om daarna nog eventueel handen schudden en praten met genodigden. Indien er handelingen moeten worden verricht zal dit in overleg met de opdrachtgever plaatsvinden. Een fotoshoot op het einde is vaak een goede afsluiting.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Koning Willem-Alexander Look-a-Like kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Koning Willem-Alexander Look-a-Like wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Koning Willem-Alexander Look-a-Like wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Koning Willem-Alexander Look-a-Like online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Koning Willem-Alexander Look-a-Like kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Koning Willem-Alexander Look-a-Like boeken

Ben jij benieuwd hoe je Koning Willem-Alexander Look-a-Like kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Koning Willem-Alexander Look-a-Like boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Koning Willem-Alexander Look-a-Like

Koning Willem-Alexander Look-a-Like inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koning Willem-Alexander Look-a-Like

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Look-aLike Act1 x 60 minutenn.v.t.1 persoonOranje / Voetbal€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand