Voulez Vous Abba Tribute boeken

€3.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij Voulez Vous Abba Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Voulez Vous Abba Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bent u op zoek naar een ABBA tribute band die niet alleen het repertoire van ABBA zingt, maar die ook de look van ABBA heeft? Dan bent u hier aan het juiste adres! Dit is de enige echte ABBA tribute act van Nederland.

Biografie Voulez Vous

De ABBA Voulez Vous Tributeband bestaat uit vier professionele zangers- en zangeressen die in het dagelijks leven spelen en zingen in o.a. musicals van Joop van den Ende. Naast kwaliteit biedt deze act ook gegarandeerd een gepaste en leuke interactie met het publiek. Met een tape-optreden van 30 minuten komen de voornaamste hits van ABBA voorbij. Meezingen gaat dan ook bijna automatisch. Succes gegarandeerd.

Boekingen van Voulez Vous

Voulez Vous is een graag geziene ABBA band act op uw bedrijfsfeest, openbaar evenement, huwelijk of welke feestelijke gebeurtenis dan ook. De muziek is tijdloos, uitermate dansbaar en voor jong en oud!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Voulez Vous Abba Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Voulez Vous Abba Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Voulez Vous Abba Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Voulez Vous Abba Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Voulez Vous Abba Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Voulez Vous Abba Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Voulez Vous Abba Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Voulez Vous Abba Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Voulez Vous Abba Tribute

Voulez Vous Abba Tribute inhuren

€3.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Voulez Vous Abba Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset4 personenAbba Tribute€3250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-
€3.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand