Voetbaljongleur Stijn boeken

Exclusief eventuele reiskosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Show-act
 • Genre
  Oranje / Voetbal

Wil jij Voetbaljongleur Stijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Voetbaljongleur Stijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geïnspireerd en begeesterd door Maradona begon Stijn De Pourcq enkele jaren geleden te jongleren met één voetbal.

Biografie Voetbaljongleur Stijn

Al snel ging hij zijn eigen weg, ontwikkelde een aparte stijl en nam geen genoegen meer met slechts 1 bal.

Boekingen van Voetbaljongleur Stijn

Momenteel jongleert hij met verbazend gemak en als enige in België tot 5 voetballen tegelijk, waarbij hij zowat alle delen van zijn lichaam gebruikt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Voetbaljongleur Stijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Voetbaljongleur Stijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Voetbaljongleur Stijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Voetbaljongleur Stijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Voetbaljongleur Stijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Voetbaljongleur Stijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Voetbaljongleur Stijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Voetbaljongleur Stijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Voetbaljongleur Stijn

Voetbaljongleur Stijn inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Voetbaljongleur Stijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Show-actin overlegn.v.t.1 persoonOranje / VoetbalOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand