Hot Town boeken

Gage voor besloten idem, maar dan incl. geluid (800p)
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  3 x 50 of 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij Hot Town boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hot Town. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hot Town is een live experience zoals je die nooit eerder hebt meegemaakt. Met een enthousiast team van professionele muzikanten, zangers, dansers, producenten en de nieuwste technieken op gebied van geluid, licht en podium effecten zorgen we altijd weer voor een wervelende en verrassende performance vol interactie. Een show waar het plezier en de energie van afspat. En dát werkt gegarandeerd aanstekelijk op het publiek.

Biografie Hot Town

De leden van Hot Town zijn zeer geroutineerd in binnen- en buitenland. Zij hebben gewerkt en getourd met artiesten zoals: Candy Dulfer, Robin Thicke, Anouk, Selena Gomez, Metropole Orkest, Urban Dance Squad, Berget Lewis, David Foster,Venga Boys, Trijntje Oosterhuis en vele meer.

Boekingen van Hot Town

In een show van Hot town volgen de grootste hits elkaar in rap tempo op. Van lekkere meezingers tot ‘dancy’ beats met een show waar je U tegen zegt: of je nu 80 vrienden en kennissen een wereldavond wilt bezorgen of een publiek van 10.000 man, Hot Town maakt er een onvergetelijke happening van die je wensen en verwachtingen op alle fronten overtreft.Werkelijk álles kan en niets is te gek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hot Town kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hot Town wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hot Town wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hot Town online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hot Town kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hot Town boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hot Town kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hot Town boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hot Town

Hot Town inhuren

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hot Town

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 50 of 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAllround€4950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand