Marco V boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House / Dance

Wil jij Marco V boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marco V. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marco V is de artiestennaam van Marco Verkuijlen. De in Dinther geboren DJ heeft een solide reputatie als een van de meest inventieve, creatieve en diverse DJ/Producer vandaag de dag. Door constant zijn stijl te ontwikkelen en te tweaken heeft hij veel vernieuwde tracks op zijn naam staan. Zijn eerste track ‘Luvstruck’, uitgebracht onder de naam Southside Spinners was een grote internationale hit. Samen met releases zoals, ‘God’, ‘Simulated’, ’Automanual’, ’False Light’ en ‘Second Bite’ heeft hij zichzelf op de kaart gezet in de electronische dance scene. De meeste recente releases ‘Squeezed‘, ‘Ngorongoro’, ‘Chogan’ en ‘Nashoba’ zijn opgepakt en hebben support van de hedendaagse top DJs.

Biografie Marco V

Als producer heeft hij muziek geremixed van mainstream sterren zoals Madonna, Nicole Scherzinger & 50 Cent en James Blunt, maar ook opkomende sterren zoals Nervo en Galantis. Marco V heeft residenties gehad in de meest toonaangevende clubs en evenementen zoals, Privilege, Space Ibiza en Ministry of Sound en het internationaal bekende Sensation. Daarnaast staan werelds top festivals zoals Creamfields, Mayday, Mysteryland, Nature One, Kanzantip, Dance Valley, Global Gathering en Tomorrowland ook op het lijstje van Marco V.

Boekingen van Marco V

Marco V draait al jaren mee in de wereldtop. Zijn zoon Thomas Newson treed in zijn voetsporen, sterker nog, ze draaien ook samen op diverse grote evenementen en festivals. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast duiken ze regelmatig samen de studio in. Zo brachten zij samen onder andere “Together” en “Jaguar” uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marco V kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marco V wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marco V wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marco V online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marco V kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marco V boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marco V kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marco V boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marco V

Marco V inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco V

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHouse / DanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand