Marco V boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House / Dance

Marco V is de artiestennaam van Marco Verkuijlen. De in Dinther geboren DJ heeft een solide reputatie als een van de meest inventieve, creatieve en diverse DJ/Producer vandaag de dag. Door constant zijn stijl te ontwikkelen en te tweaken heeft hij veel vernieuwde tracks op zijn naam staan. Zijn eerste track ‘Luvstruck’, uitgebracht onder de naam Southside Spinners was een grote internationale hit. Samen met releases zoals, ‘God’, ‘Simulated’, ’Automanual’, ’False Light’ en ‘Second Bite’ heeft hij zichzelf op de kaart gezet in de electronische dance scene. De meeste recente releases ‘Squeezed‘, ‘Ngorongoro’, ‘Chogan’ en ‘Nashoba’ zijn opgepakt en hebben support van de hedendaagse top DJs.

Marco V boeken

Als producer heeft hij muziek geremixed van mainstream sterren zoals Madonna, Nicole Scherzinger & 50 Cent en James Blunt, maar ook opkomende sterren zoals Nervo en Galantis. Marco V heeft residenties gehad in de meest toonaangevende clubs en evenementen zoals, Privilege, Space Ibiza en Ministry of Sound en het internationaal bekende Sensation. Daarnaast staan werelds top festivals zoals Creamfields, Mayday, Mysteryland, Nature One, Kanzantip, Dance Valley, Global Gathering en Tomorrowland ook op het lijstje van Marco V.

Boekingen van Marco V

Marco V draait al jaren mee in de wereldtop. Zijn zoon Thomas Newson treed in zijn voetsporen, sterker nog, ze draaien ook samen op diverse grote evenementen en festivals. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast duiken ze regelmatig samen de studio in. Zo brachten zij samen onder andere “Together” en “Jaguar” uit.

Direct Marco V huren? Klik hier voor boekingen van Marco V

Marco V boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco V

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHouse / DanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand