The Senior Show boeken

€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  2 x 45 minuten in 3 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Seniorenshow
 • Genre
  Oldies Nederlands / Engels

Wil jij The Senior Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Senior Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Speciaal voor de senioren doelgroep ontwikkelden Ben Cramer en Nick Jefferson een splinternieuw programma. Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humor en anekdotes. Kortom…een feest van herkenning.

Info over The Senior Show

In een 2 x 45 minuten durende show zal Ben Cramer muzikaal worden ondersteund door pianist/zanger Nick Jefferson. De naam “seniorshow” zegt het eigenlijk al, de show is met name samengesteld voor de ouderen onder ons. Het zijn over het algemeen liedjes van vroeger, die nog steeds sterke herinneringen oproepen.

Boekingen van The Senior Show

De show is geschikt voor zowel verzorgingstehuizen als feesttenten. Lekker meezingen en lachen zijn de hoofd-ingredienten. Dit wil niet zeggen dat ook jongeren de muziek niet waarderen of kennen…, deze doen doorgaans luidkeels mee !! Al met al draait het om gezelligheid, saamhorigheid en het gevoel van het echte oude variete !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Senior Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Senior Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Senior Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Senior Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Senior Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Senior Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Senior Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Senior Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Senior Show

The Senior Show inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Senior Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Seniorenshow2 x 45 minuten in 3 uurinclusief tot 250 personen2 personenOldies Nederlands / Engels€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.995,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand