The Naked Truth boeken

Betreft akoestisch optreden!
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 90 OF 2 x 45 minuten
 • Geluid
  Exclusief licht en geluid
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Live tribute band
 • Genre
  Golden Earring repertoire

Onder de naam The Naked Truth – naar de gelijknamige unplugged Golden Earring albums – spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan tegenwoordig de grootste hits van de Golden Earring live in Nederlandse theaters. In 2019 startten zij dit akoestische experiment. De band is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig unplugged eerbetoon aan de grootste rockband van Nederland ooit.

The Naked Truth boeken

Na een aantal succesvolle optredens in 2019, heeft The Naked Truth een prachtige theatershow ontwikkeld. Met professioneel licht, geluid en een setlist met Earring klassiekers is het nu tijd om de theaters serieus te veroveren. De try outs zijn zeer succesvol geweest. Het publiek was zeer enthousiast. Helaas gooide de pandemie roet in het eten van de plannen van de ervaren muzikanten. Het voorjaar van 2020 had de kick off moeten zijn van een mooie tour langs diverse festivals en theaters. Begin 2021 hebben de heren de draad weer opgepakt om voorbereidingen te treffen voor nieuwe optredens.

Boekingen van The Naked Truth

Tot groot verdriet heeft de Golden Earring zelf in februari 2021 aangekondigd per direct te stoppen vanwege de ziekte van gitarist George Kooymans. The Naked Truth wil met hun shows een eerbetoon brengen aan het erfgoed van de beste rockband van Nederland. De muziek van een band met een historie van meer dan 60 jaar verdient het om live voort te klinken.

Direct The Naked Truth boeken ? Klik hier voor boekingen van The Naked Truth

The Naked Truth boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Naked Truth

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live tribute band1 x 90 OF 2 x 45 minutenExclusief licht en geluidOn stage: 4 personenGolden Earring repertoire€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand