The Naked Truth boeken

Betreft akoestisch optreden!
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 90 OF 2 x 45 minuten
 • Geluid
  Exclusief licht en geluid
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Live tribute band
 • Genre
  Golden Earring repertoire

Wil jij The Naked Truth boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Naked Truth. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Onder de naam The Naked Truth – naar de gelijknamige unplugged Golden Earring albums – spelen Roland, Robbert Paul, Robert-Jan en Johan tegenwoordig de grootste hits van de Golden Earring live in Nederlandse theaters. In 2019 startten zij dit akoestische experiment. De band is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig unplugged eerbetoon aan de grootste rockband van Nederland ooit.

Biografie The Naked Truth

Na een aantal succesvolle optredens in 2019, heeft The Naked Truth een prachtige theatershow ontwikkeld. Met professioneel licht, geluid en een setlist met Earring klassiekers is het nu tijd om de theaters serieus te veroveren. De try outs zijn zeer succesvol geweest. Het publiek was zeer enthousiast. Helaas gooide de pandemie roet in het eten van de plannen van de ervaren muzikanten. Het voorjaar van 2020 had de kick off moeten zijn van een mooie tour langs diverse festivals en theaters. Begin 2021 hebben de heren de draad weer opgepakt om voorbereidingen te treffen voor nieuwe optredens.

Boekingen van The Naked Truth

Tot groot verdriet heeft de Golden Earring zelf in februari 2021 aangekondigd per direct te stoppen vanwege de ziekte van gitarist George Kooymans. The Naked Truth wil met hun shows een eerbetoon brengen aan het erfgoed van de beste rockband van Nederland. De muziek van een band met een historie van meer dan 60 jaar verdient het om live voort te klinken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Naked Truth kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Naked Truth wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Naked Truth wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Naked Truth online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Naked Truth kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Naked Truth boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Naked Truth kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Naked Truth boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Naked Truth

The Naked Truth inhuren

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Naked Truth

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live tribute band1 x 90 OF 2 x 45 minutenExclusief licht en geluidOn stage: 4 personenGolden Earring repertoire€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand