The Grand Affair boeken

Incl. decor & request by app
€6.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6195,-
 • Duur
  3 x 50 of 2 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen + SFX
 • Bezetting
  5 personen + danseressen
 • Soort
  Exclusieve live pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The Grand Affair boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Grand Affair. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Poets de dansschoenen op, trek je fijnste dansjurk aan en swing de Charleston als Coco Chanel! The Grand Affair is het smokey pianoconcept dat op iedere locatie naar jou toe komt. Parkeer de T-Ford voor de deur en betreed een Chicago look-a-like pianobar in de tijd van het meest ritmische decennium van de vorige eeuw: the Roaring Twenties!

Biografie The Grand Affair

Als stralend middelpunt bespeelt miss Lola Parker, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen de dansvloer. Smeer je keel aan de bar bij de zingende bartender mister Charles Lindbergh en kies een muzikale cocktail van zijn interactieve muziekmenukaart. Op verzoek wordt het volledig repertoire, met nummers van toen én nu, live gespeeld. The Grand Affair swingt, flirt, speelt met flair en betovert het publiek met de typerende, charismatische Grand Affair groove. Samen met pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums zoekt The Grand Affair letterlijk alle hoeken van de dansvloer op!

Boekingen van The Grand Affair

De kostuums van de cast, de intimiteit van de bar en het gedecoreerde podium geven dit concept een bijzonder huiselijke sfeer. The Grand Affair speelt niet alleen vóór het publiek: iedereen danst en maakt deel uit van deze glamoureuze American act. Een beweeglijk concept, waarbij geen dansvloer ongeschonden blijft. Perfect voor een avond in stijl. You are cordially invited!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Grand Affair kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Grand Affair wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Grand Affair wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Grand Affair online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Grand Affair kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Grand Affair boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Grand Affair kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Grand Affair boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Grand Affair

The Grand Affair inhuren

€6.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Grand Affair

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Exclusieve live pianoshow3 x 50 of 2 x 75 minuteninclusief tot 600 personen + SFX5 personen + danseressenAllround€6195,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand