The Grand Affair boeken

Incl. decor & request by app
€6.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6195,-
 • Duur
  3 x 50 of 2 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen + SFX
 • Bezetting
  5 personen + danseressen
 • Soort
  Exclusieve live pianoshow
 • Genre
  Allround

Poets de dansschoenen op, trek je fijnste dansjurk aan en swing de Charleston als Coco Chanel! The Grand Affair is het smokey pianoconcept dat op iedere locatie naar jou toe komt. Parkeer de T-Ford voor de deur en betreed een Chicago look-a-like pianobar in de tijd van het meest ritmische decennium van de vorige eeuw: the Roaring Twenties!

The Grand Affair boeken

Als stralend middelpunt bespeelt miss Lola Parker, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen de dansvloer. Smeer je keel aan de bar bij de zingende bartender mister Charles Lindbergh en kies een muzikale cocktail van zijn interactieve muziekmenukaart. Op verzoek wordt het volledig repertoire, met nummers van toen én nu, live gespeeld. The Grand Affair swingt, flirt, speelt met flair en betovert het publiek met de typerende, charismatische Grand Affair groove. Samen met pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums zoekt The Grand Affair letterlijk alle hoeken van de dansvloer op!

Boekingen van The Grand Affair

De kostuums van de cast, de intimiteit van de bar en het gedecoreerde podium geven dit concept een bijzonder huiselijke sfeer. The Grand Affair speelt niet alleen vóór het publiek: iedereen danst en maakt deel uit van deze glamoureuze American act. Een beweeglijk concept, waarbij geen dansvloer ongeschonden blijft. Perfect voor een avond in stijl. You are cordially invited!

Direct The Grand Affair huren? Klik hier voor boekingen van The Grand Affair

The Grand Affair boeken

€6.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Grand Affair

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Exclusieve live pianoshow3 x 50 of 2 x 75 minuteninclusief tot 600 personen + SFX5 personen + danseressenAllround€6195,-

Vergelijkbare artiesten

€6.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand