Duo Torkest boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij Duo Torkest boeken voor een optreden op jouw feest of evenement?  De 25-plussers onder ons weten nog goed hoe de formatie Clockhouse in de vorige eeuw furore maakte als populairste en meestgevraagde coverband. Na 10 topjaren met Clockhouse besloten Ton en René, twee van de vier drijvende krachten achter de zogenaamde “Clockhouse-formule”, samen een nieuwe weg in te slaan.

Duo Torkest boeken

Torkest was een feit! Er werd niets aan het toeval overgelaten en onder het motto “kwaliteit staat voorop” moest alles vanaf het eerste optreden in orde zijn: het meer dan uitgebreide repertoire, de professionele geluidsinstallatie en computergestuurde lichtshow, het moderne instrumentarium, muzikaal vakmanschap en natuurlijk: altijd goede zin! De nieuwe “Torkest-formule” bleek een schot in de roos: binnen een half jaar was de agenda volgeboekt. Torkest klinkt als een moderne, voltallige band en speelt en zingt het bijna onuitputtelijke repertoire inclusief de actuele hits met volle overtuiging en enthousiasme.

Band boeken

René en Ton weten door hun jarenlange ervaring wat het publiek van ze verlangt en spelen daar moeiteloos op in. Torkest heeft ervoor gezorgd dat de benaming “duo” het oubollige imago kwijtraakte en weer volop in de belangstelling staat bij jong en oud. En niet alleen bij het publiek, ook collega-muzikanten merkte het succes van Torkest op. Nog nooit is een duo zo gekloond en geïmiteerd als Torkest. Maar zoals overal geldt ook hier dat het origineel het beste blijft!

Boekingen van Torkest

Ook nu is Torkest nog steeds de meestgevraagde tweemansband, wat bewijst dat Ton en René door telkens up-to-date te blijven en te luisteren naar het publiek hun kracht nog lang niet hebben verloren.

Direct Duo Torkest boeken? Klik hier voor boekingen van Duo Torkest

Duo Torkest boeken

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Torkest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 250 personen2 personenAllround / Feest€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€900,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand