Soul Sisters boeken

Spetterende soul- en discoshow
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Soul /Disco /Motown / R&B

Wil jij Soul Sisters boeken voor jouw party of event? Soul Sisters is een muzikaal eerbetoon. Aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en andere Soul & Motown artiesten.

Soul Sisters boeken

Met glitter, glamour en een energieke glimlach brengen Soul Sisters het onnavolgbare repertoire van de grote Soul & Motown legendes. En dat in een hartverwarmende uitvoering.

Artiesten boeken

De Soul Sisters zien er betoverend uit, hebben dijken van stemmen en zijn één voor één al jaren enorme fan van soul- en discomuziek. De dames raken je, met hun swingende zwarte ziel, regelrecht in je hart. De Soul Sisters beperken zich niet alleen tot de golden oldies van Aretha Franklin, Chaka Khan, Tina Turner, Gladys Knight en The Supremes, maar durven zich ook schaamteloos te meten met megasterren zoals Beyoncé, Amy Winehouse en Alicia Keys.

Boekingen van Soul Sisters

Deze spectaculaire muziektheater voorstelling presenteert alle grote hits uit de Soul & Motown stroming, met een hoofdrol voor het repertoire van Tina Turner maar geniet ook van iconische hits van The Supremes,The Three Degrees, The Pointer Sisters ea tijdens een muzikaal theatraal kijk- en luister- en dansspektakel.

Direct Soul Sisters boeken? Klik hier voor boekingen van Soul Sisters

Soul Sisters boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soul Sisters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenSoul /Disco /Motown / R&B€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.250,-
€3.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand