Robby Lee boeken

Gage is exclusief (eventuele) reiskosten
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Robby Lee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robby Lee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De spontane Brabants/Gelderse zanger Robby Lee heeft voor elk feest zijn gepaste nummers. Hij brak door met twee singles, ‘Ik Voel Me Goed’ en ‘Mijn Zonneschijn’. Die zowel in Brabant als in Gelderland enorm succesvol waren en bij vele Nederlandstalige radiostations werden gedraaid. In 2013 kwam zijn grootste Hit Summer fun uit die tot aan de Spaanse costa’s veel gedraaid is.

Biografie Robby Lee

Verder zingt Robby Lee nummers van o.a.: Frans Duijts, Jan Smit, Andre Hazes, Rene Schuurmans, Wolter Kroes, Frans Bauer en nog veel,veel meer!

Boekingen van Robby Lee

Ook voor een 70’s & 80’s disco party heeft Robby Lee geschikte nummers zoals Dan Hartman, The Trammps en Kool & The Gang. Kortom, voor een goed en betaalbaar optreden van een rasartiest, bent u bij Robby Lee aan het juiste adres!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robby Lee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robby Lee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robby Lee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robby Lee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robby Lee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robby Lee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robby Lee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robby Lee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robby Lee

Robby Lee inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robby Lee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllround€495,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand