Robbie Slee boeken

Zanger en entertainer!
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Apres-Ski

Wil jij Robbie Slee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robbie Slee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jaren geleden stond Der Robbie Slee in de Oostenrijkse Alpen nog ski-les te geven. Tijdens de afdaling zong hij altijd gezellige liedjes waarmee hij de sfeer er goed in hield. Hij werd ontdenkt toen hij ski-les gaf aan een Nederlandse DJ, die hem introduceerde in vele zalen en op diverse evenementen! Dat sloeg in als een bom!

Biografie Robbie Slee

Der Robbie Slee is een geweldige act voor als het écht gezellig moet zijn. Ideaal voor ieder Bier- of Oktoberfest, kermis of braderie, bedrijfsfeest of bruiloft of natuurlijk tijdens carnaval!

Boekingen van Robbie Slee

Deze spontane skileraar zingt gezellige Duitse Schlagers en aanstekelijke feestnummers. Betaalbaar top-entertainment!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robbie Slee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robbie Slee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robbie Slee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robbie Slee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robbie Slee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robbie Slee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robbie Slee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robbie Slee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robbie Slee

Robbie Slee inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robbie Slee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenin overleg1 persoonDuits / Apres-Ski€495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€650,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand