Rapper Sjors boeken

WIJ BOEKEN UITSLUITEND ZIJN RAP OPTREDENS!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  2 x 15 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Nederlandstalige rap

Rapper Sjors boeken voor een optreden? BekendeArtiestBoeken.NL is hét boekingsbureau waar je gemakkelijk en snel alle artiesten kunt boeken. Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Rapper Sjors

Biografie Rapper Sjors

Rapper Sjors is geboren in Heerlen op 31 mei 1992 en kwam al vrij jong in aanraking met Rapmuziek. We kennen Rapper Sjors vooral van Man Bijt Hond. Onmiddellijk na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

Rapper Sjors boeken

Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets………..Hij is politiek en maatschappij-kritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto’s en nu ook over het Nederlandse drugsbeleid in zijn laatste single ‘Gratis Wiet’. Zijn nummers gaan ergens over.

Rapper Sjors inhuren

Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in ‘De Ware Liefde’ zijn voorlaatste single.

Boekingen van Rapper Sjors

Duidelijk is nu ook welke kant het opgaat met Rapper Sjors. Vette Funk gemixed met R&B-Hip Hop en Nederlandse maatschappij-kritische teksten maar wel dansbaar.

Direct Rapper Sjors boeken ? Klik hier voor boekingen van Rapper Sjors

Rapper Sjors boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rapper Sjors

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper2 x 15 minutenExclusief en techniek1 persoonNederlandstalige rap€895,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€650,-
€775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand