Rapper Sjors boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  2 x 15 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Nederlandstalige rap

Wil jij Rapper Sjors boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rapper Sjors. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rapper Sjors is geboren in Heerlen op 31 mei 1992 en kwam al vrij jong in aanraking met Rapmuziek. We kennen Rapper Sjors vooral van Man Bijt Hond. Onmiddellijk na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

Biografie Rapper Sjors

Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets………..Hij is politiek en maatschappij-kritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto’s en nu ook over het Nederlandse drugsbeleid in zijn laatste single ‘Gratis Wiet’. Zijn nummers gaan ergens over.

Rapper Sjors inhuren

Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in ‘De Ware Liefde’ zijn voorlaatste single.

Boekingen van Rapper Sjors

Duidelijk is nu ook welke kant het opgaat met Rapper Sjors. Vette Funk gemixed met R&B-Hip Hop en Nederlandse maatschappij-kritische teksten maar wel dansbaar.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rapper Sjors kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rapper Sjors wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rapper Sjors wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rapper Sjors online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rapper Sjors kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rapper Sjors boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rapper Sjors kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rapper Sjors boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rapper Sjors

Rapper Sjors inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rapper Sjors

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper2 x 15 minutenExclusief en techniek1 persoonNederlandstalige rap€895,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€650,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand