Radio U2 boeken

Gage is excl. reiskosten
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 75 minuten OF 2 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij Radio U2 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Radio U2. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

RADIO U2 brengt de show van U2 terug naar de essentie: de muziek! De muziek die vanaf eind jaren ’70 elk decennium weer vernieuwend en succesvol is gebleken. Dit is wat U2 uniek maakt en waarom zoveel U2 fans in alle leeftijdscategorieën compleet uit hun dak gaan zodra de eerste noten van hun radiokrakers worden ingezet.

Biografie Radio U2

Hits als: One, With or Without You, Sunday Bloody Sunday, Ordinary Love en vele anderen. RADIO U2 is de perfecte band om de magie van deze hits over te brengen! RADIO U2 (voorheen U2-4-U2) wordt gezien als één van de meest populaire U2 tribute bands van Nederland en omstreken. De band heeft naast een nieuwe naam, twee nieuwe topmuzikanten, die hun sporen als sessie- en studiomuzikant ruimschoots verdiend hebben.

Boekingen van Radio U2

Zanger Erwin Weening (broer van Dennis Weening) leeft voor het podium en heeft een strot zoals je dat alleen van Bono kent. Hierdoor is het charisma van deze groep is een genot om te aanschouwen. Bekend, maar toch eigenzinnig! Bij RADIO U2 gaan alle registers open! Een ‘Unforgettable Fire’!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Radio U2 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Radio U2 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Radio U2 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Radio U2 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Radio U2 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Radio U2 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Radio U2 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Radio U2 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Radio U2

Radio U2 inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Radio U2

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 minuten OF 2 x 50 minutenexclusief, alleen backline4 personenU2 Tribute€1795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand