Praia Del Sol boeken

Prijscategorie: € 500,- tot € 1.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Zonnige deuntjes

Wil jij Praia Del Sol boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Praia Del Sol. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al meer dan tien jaar staat Mr. Sunshine, zoals zijn bijnaam luidt, achter de draaitafels voor zowel nationaal als internationaal publiek.

Biografie Praia Del Sol

Elk weekend laat hij de zon schijnen in de beste clubs en festivals van Nederland.

DJ boeken

Met zijn heerlijke dj skills, en waanzinnig lekkere eigen bootlegs en remixen brengt hij een heerlijke originele sound die past op elk event.

Boekingen van Praia Del Sol

Je komt Praia del Sol o.a tegen op feesten en festivals als Latin Village, Vunzige Deuntjes,Bruut!, Wish Outdoor, plus zijn eigen festivals Beachrockers Festival & Heaven Open Air in Friesland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Praia Del Sol kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Praia Del Sol wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Praia Del Sol wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Praia Del Sol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Praia Del Sol kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Praia Del Sol boeken

Ben jij benieuwd hoe je Praia Del Sol kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Praia Del Sol boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Praia Del Sol

Praia Del Sol inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Praia Del Sol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonZonnige deuntjesOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand