Party Hardy boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Party Hardy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Party Hardy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Party Hardy

DJ Party Hardy, ook wel bekend als Hardy Clement, is een toonaangevende kracht in de party scène. Geboren in 1988, heeft Hardy sinds zijn opkomst achter de draaitafels in 2007 een onuitwisbare stempel gedrukt in het universum. Zijn muzieksets, die een samensmelting zijn van diverse muziekgenres, vervoeren het publiek op een opwindende sonische reis. Hardy’s carrière heeft een stijging gekend vergelijkbaar met een raketlancering, met opvallende optredens op prominente festivals zoals Zum Schluss, Festyland, 7th Sunday en Verbroederingsbal. Zijn unieke stijl en passie voor muziek hebben keer op keer de harten van zijn publiek veroverd. Al is het in zijn eigen woorden, “geen rocketscience”.

Deejays boeken

Hardy blijft een toegewijde muzikant, constant op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om zijn publiek te entertainen en te verrassen. Normaliter staat hij met twee benen op de grond, behalve als hij in zijn raket stapt. Dan neemt hij iedereen mee op een muzikale reis door het sterrenstelsel! Maar Hardy is niet alleen een meester achter de draaitafels. Een van de leuke feitjes over hem is dat hij niet in staat is om een film te kijken zonder in slaap te vallen, een bijzondere eigenschap die hem alleen maar sympathieker maakt bij zijn fans. Daarnaast staat hij bekend om zijn onvoorwaardelijke liefde voor frietjes, die hij na een optreden of in zijn vrije tijd graag geniet.

Boekingen van Party Hardy

Of je nu een intiem feestje of een grootschalig evenement organiseert, DJ Party Hardy is zonder twijfel de juiste keuze om de sfeer te zetten en je gasten op de dansvloer te krijgen. Met zijn ervaring, energie en unieke stijl neemt hij ieder evenement mee de stratosfeer in!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Party Hardy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Party Hardy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Party Hardy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Party Hardy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Party Hardy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Party Hardy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Party Hardy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Party Hardy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Party Hardy

Party Hardy inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Party Hardy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJin overlegexclusief geluid en techniek1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand