One Two Trio Kindershow boeken

Voor Sint en Kerst speciale aangepaste shows!
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 45 OF 2 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  “Live” tape-act
 • Genre
  Nederlands / Kids

Wil jij One Two Trio Kindershow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van One Two Trio Kindershow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel!

Biografie One Two Trio Kindershow

Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als ‘Sjoe Sjoe Wa’ en ‘de Hokie Pokie’.. Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.

Boekingen van One Two Trio Kindershow

Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma’s als ‘De BZT Show’ of ‘De Schatkist’ van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ”huisband” van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse ‘RTL grote club van Sinterklaasfeest’! One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt! De One Two Trio Kindershow: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig One Two Trio Kindershow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je One Two Trio Kindershow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van One Two Trio Kindershow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij One Two Trio Kindershow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van One Two Trio Kindershow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

One Two Trio Kindershow boeken

Ben jij benieuwd hoe je One Two Trio Kindershow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct One Two Trio Kindershow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van One Two Trio Kindershow

One Two Trio Kindershow inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van One Two Trio Kindershow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
“Live” tape-act1 x 45 OF 2 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personenNederlands / Kids€2250,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand