Nurlaila Sings Tina boeken

A Tribute to the Queen of Rock ’n Roll
€2.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Tina Turner Tribute

Wil jij Nurlaila Sings Tina boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nurlaila Sings Tina. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren.

Biografie Nurlaila Sings Tina

Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze o.a. een cd met zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Vervolgens maakte ze haar opwachting in het Circustheater in Scheveningen in de musical hit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Boekingen van Nurlaila Sings Tina

Nurlaila kruipt nu ook in de huid van Tina Turner met 2 spetterende shows:

Tape-act “Nurlaila Sings Tina” Een 1 x 30 minuten durende tape-act met de grootste hits van Tina Turner, begeleid door 2 danseressen.

Live-act “Fourtina” Een 2 x 45 minuten durende spetterende live-show met alle hits van Tina Turner, inclusief 3 backing-vocals, 4 danseressen en 6-koppige live band! (prijs op aanvraag!)

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nurlaila Sings Tina kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nurlaila Sings Tina wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nurlaila Sings Tina wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nurlaila Sings Tina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nurlaila Sings Tina kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nurlaila Sings Tina boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nurlaila Sings Tina kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nurlaila Sings Tina boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nurlaila Sings Tina

Nurlaila Sings Tina inhuren

€2.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nurlaila Sings Tina

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonTina Turner Tribute€2650,-
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personen (incl. 2 danseressen)Tina Turner Tribute€3150,-

Vergelijkbare artiesten

€2.850,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand