Nigel Otermans boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One Man Show
 • Genre
  Goochelaar

Wil jij Nigel Otermans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nigel Otermans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 11 jarige leeftijd was ik helemaal verkocht nadat een vriend een truc liet zien. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts” aldus Nigel Otermans.

Biografie Nigel Otermans

 Nigel Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en ‘Circus Got Talent’. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilms ‘Circus Noël’(2019) en ‘Misfit de finale’ (2020) gespeeld als illusionist.  Een perfecte reden om Nigel Otermans te boeken.

Nigel Otermans inhuren

In 2021 zijn eerste eigen theatervoorstelling ”Magic Nights Valkenburg” waarmee hij samen met zijn team de hele zomer in het prachtige Openluchttheater van Valkenburg heeft gestaan! Daarna stroomden de boekingen van Nigel Otermans binnen. Eigenlijk is hij een heel rustige en ingetogen jongen. Maar op het podium verandert Nigel in een wervelende showman.

Jongste professionele illusionist

Met zijn negentien jaar is hij misschien wel de jongste professionele illusionist van Nederland. De HAVO heeft hij vorig jaar afgerond. Maar een vervolgstudie gaat hij niet doen. Althans, niet dit jaar. “Ik heb nu in ieder geval een tussenjaar”. Er zijn ook geen studies: er is geen illusionisme opleiding. Ik kan ook geen toneelopleiding doen, want dan ben ik daar zoveel mee bezig dat ik dat goochelen aan de kant moet zetten, dat wil ik niet. Want ik wil ook geen acteur worden, ik heb veel meer met dat illusionisme.” Nigel Otermans kun je het beste bij ons boeken.

​Boekingen van Nigel Otermans

,,De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding – samen brengen tot een krachtig geheel.’’ Nigel Otermans is te boeken voor feesten, events, beurzen, televisieoptredens en als gastartiest.

Diverse mogelijkheden

Nigel is te boeken als One Man Show: ideaal voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s, openingen etc.In deze show zal Nigel vingervlugheid, prijswinnende toneeltrucs en trucs met interactie vertonen. Ideaal voor de kleinere setting maar ook goed zichtbaar op grote podia. Maar u kunt ook kiezen voor een Compact Illusion Show. Deze is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften,  gala’s, openingen, theater, festival etc. In deze show zal Nigel en 1 van zijn wondergirls uw gasten betoveren met grote spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische toneeltrucs en interactieve trucs. En tenslotte is er nog de Grand Illusion Show. Voor grote bedrijfsfeesten, theaters en festivals. In deze show zal Nigel groots uitpakken met zijn wondergirls. Veel spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische trucs en interactieve trucs. Het publiek alle disciplines van de goochelkunst in deze afwisselende show!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nigel Otermans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nigel Otermans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nigel Otermans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nigel Otermans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nigel Otermans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nigel Otermans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nigel Otermans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nigel Otermans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nigel Otermans

Nigel Otermans inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nigel Otermans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One Man Show1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonGoochelaarOp aanvraag
Compact Illusion1 x 25 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenMagic / IllusieOp aanvraag
Grand Illusion1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenMagic / IllusieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand