Nigel Otermans boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One Man Show
 • Genre
  Goochelaar

Wil jij Nigel Otermans boeken op jouw evenement of bedrijfsfeest? “Op 11 jarige leeftijd was ik helemaal verkocht nadat een vriend een truc liet zien. Sinds dat moment ben ik dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts” aldus Nigel Otermans.

Nigel Otermans boeken

 Nigel Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’ en ‘Circus Got Talent’. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilms ‘Circus Noël’(2019) en ‘Misfit de finale’ (2020) gespeeld als illusionist.  Een perfecte reden om Nigel Otermans te boeken.

Nigel Otermans inhuren

In 2021 zijn eerste eigen theatervoorstelling ”Magic Nights Valkenburg” waarmee hij samen met zijn team de hele zomer in het prachtige Openluchttheater van Valkenburg heeft gestaan! Daarna stroomden de boekingen van Nigel Otermans binnen. Eigenlijk is hij een heel rustige en ingetogen jongen. Maar op het podium verandert Nigel in een wervelende showman.

Jongste professionele illusionist

Met zijn negentien jaar is hij misschien wel de jongste professionele illusionist van Nederland. De HAVO heeft hij vorig jaar afgerond. Maar een vervolgstudie gaat hij niet doen. Althans, niet dit jaar. “Ik heb nu in ieder geval een tussenjaar”. Er zijn ook geen studies: er is geen illusionisme opleiding. Ik kan ook geen toneelopleiding doen, want dan ben ik daar zoveel mee bezig dat ik dat goochelen aan de kant moet zetten, dat wil ik niet. Want ik wil ook geen acteur worden, ik heb veel meer met dat illusionisme.” Nigel Otermans kun je het beste bij ons boeken.

​Boekingen van Nigel Otermans

,,De connectie met het publiek vind ik heel belangrijk. Daar gaat het uiteindelijk om! De mensen meenemen in mijn magische wereld omringd met het showelement. Inmiddels heb ik een gemotiveerd en getalenteerd team om mij heen waarmee wij alle specialiteiten – technici, choreografie, muziek en kleding – samen brengen tot een krachtig geheel.’’ Nigel Otermans is te boeken voor feesten, events, beurzen, televisieoptredens en als gastartiest.

Diverse mogelijkheden

Nigel is te boeken als One Man Show: ideaal voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s, openingen etc.In deze show zal Nigel vingervlugheid, prijswinnende toneeltrucs en trucs met interactie vertonen. Ideaal voor de kleinere setting maar ook goed zichtbaar op grote podia. Maar u kunt ook kiezen voor een Compact Illusion Show. Deze is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, bruiloften,  gala’s, openingen, theater, festival etc. In deze show zal Nigel en 1 van zijn wondergirls uw gasten betoveren met grote spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische toneeltrucs en interactieve trucs. En tenslotte is er nog de Grand Illusion Show. Voor grote bedrijfsfeesten, theaters en festivals. In deze show zal Nigel groots uitpakken met zijn wondergirls. Veel spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische trucs en interactieve trucs. Het publiek alle disciplines van de goochelkunst in deze afwisselende show!

Direct Nigel Otermans boeken? Klik hier voor boekingen van Nigel Otermans

Nigel Otermans boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nigel Otermans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One Man Show1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonGoochelaarOp aanvraag
Compact Illusion1 x 25 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenMagic / IllusieOp aanvraag
Grand Illusion1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenMagic / IllusieOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag