Melissa Meeuwisse boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Musical

Wil jij Melissa Meeuwisse boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Melissa Meeuwisse. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Melissa Meewisse was finaliste van het populaire TV-programma The voice Kids. Tijdens de audities wist ze coaches Marco Borsato en Nick & Simon te overtuigen om te draaien. Ze koos er uiteindelijk voor plaats te nemen in het team van Marco. In dit sterke team wist ze tijdens the battles Marco te overtuigen om haar, samen met Vajen van den Bosch mee te nemen naar de finale.

Melissa Meeuwisse boeken

Melissa heeft twee keer per week zangles, is verslaafd aan haar keyboard en heeft eerder auditie gedaan voor de musical Joseph. Melissa is onderdeel van een drieling en is de enige die muziek maakt.

Boekingen van Melissa Meeuwisse

Haar idool is Michael Jackson; zijn liedjes vindt ze heel mooi. De droom van Melissa is om ooit de hoofdrol te spelen in een musical van Joop van den Ende.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Melissa Meeuwisse kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Melissa Meeuwisse wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Melissa Meeuwisse wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Melissa Meeuwisse online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Melissa Meeuwisse kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Melissa Meeuwisse boeken

Ben jij benieuwd hoe je Melissa Meeuwisse kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Melissa Meeuwisse boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Melissa Meeuwisse

Melissa Meeuwisse inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Melissa Meeuwisse

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllround / Musical€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€1.995,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand