Mel & Den boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30-45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live + Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Mel & Den boeken op jouw feest of evenement? Wil jij Mel & Den boeken op jouw feest of evenement? Dan weet je zeker dat het gezellig wordt en dat de aanwezige gasten er volop bij worden betrokken! Ze schrijven zelf hartstikke leuke nummers , allemaal met een boodschap. Daarnaast brengen zij desgewenst de beste covers. Genre : Feest ,- en dansmuziek. Kleurrijk. Maar bijvoorbeeld ook stijlvolle kerstnummers. Ze passen in diverse thema feesten zoals Oktoberfest en carnaval.

Mel & Den boeken

Mel zingt, doet percussie en entertaint. Den speelt live diverse instrumenten. Samen zijn zij een hilarische act om mee te maken. Leuk voor jong en oud. Dit kan van een half uur tot 3 kwartier, meerdere sets en ook avondvullend met DJ draaien erbij. Zij komen met een geluidsman en PA. De ezel kan worden mee geboekt.

Bekend van TV

Ze maken je feest, zoals er nooit een is geweest. Haalbaar en betaalbaar. Ze zijn sinds ’21 samen bezig en enorm snel gegaan. Bekend door hun zelfgemaakte muziek en videoclips met een boodschap en een flinke dosis humor.  Het is allemaal begonnen met hun eerste nummer “Het Leven is geen ponykamp”. Daar kwam zoveel commentaar op ( vooral op hun ietwat afwijkende uiterlijk ) dat ze besloten door te zetten en van de negativiteit iets positiefs te maken.” Doe Posi ! ” dat is hun liveyell. Miljoenen views met o.a. “Doe Posi” en “Het leven is geen Ponykamp” ”Dwergenlied” ,”Chocolade” en het Dumpert Anthem “Doe Posi Polka”. “Doe posi Jij” laat de mensen total loss gaan….. en met “Vriendelijk in mijn hoofd” en “Zonder het te weten” raken ze juist een gevoelige snaar.

Boekingen van Mel & Den

In juni ’22 werden ze uit 1200 inzendingen gekozen voor het programma “Hollandse nieuwe Volkzangers ”. De jury bestaande uit: René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munck.  Presentator Jeroen van den Boom zat met Mel achter haar piano. De jury oordeelde “jullie zijn uniek! Hiermee onderscheid jullie je van de anderen!” En zo introduceert Mel en Den aan heel Nederland hun positieve muziekstijl. Bij Dumpert TV scoren ze hoge kijkcijfers. Ook hebben Mel en Den  al vaker bij de grote festivals op de hoofdpodia mogen staan. Ze weten het publiek altijd voor zich te winnen. In 2023 waren ze te zien bij RTL4 ‘Hollands Got Talent’. Het publiek deed flink mee en rolde bijna van hun stoel van de lol.

Direct Mel & Den boeken? Klik hier voor boekingen van Mel & Den

Mel & Den boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mel & Den

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live + Tape-act1 x 30-45 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / FeestOp aanvraag
Live + Tape-act2 x 35 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / FeestOp aanvraag
Live + Tape-act (avondvullend)4 uur aaneengesloteninclusief tot 350 personen2 personenNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand