Beautygloss boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Social influencer
 • Genre
  Beauty

Beautygloss boeken voor een meet & greet, als spreker of als beauty specialist? Op vierjarige leeftijd kwam Feoktistova met haar ouders naar Nederland. Ze volgde een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), gevolgd door een MBO-opleiding tot onderwijsassistent en de HBO-opleiding Sociale Pedagogische Hulpverlening (SPH).

Beautygloss boeken

In 2007 startte Feoktistova de website Beautygloss, een blog over make-up en schoonheidsproducten. De blog groeide binnen enkele jaren uit tot een van de bestbezochte beautyweblogs van Nederland, met naar schatting 650.000 unieke bezoekers per maand. In 2009 maakte ze van het weblog een eigen bedrijf, waar ze vanaf 2010 gedurende drie jaar een webshop aan toevoegde. Het leverde haar in 2011 de Viva400 Award in de categorie “zakelijk” op, een jaarlijkse prijs van het tijdschrift Viva. Twee jaar later won Feoktistova met haar website de Holland Beauty Award in de categorie “beste blogger”.

Boekingen van Beautygloss

In 2014 kwamen er op haar YouTube kanaal naast beautyvideos tijdelijk ook vlogs online. Eind 2014/begin 2015 begon ze een nieuw YouTubekanaal voor vlogs, genaamd Vloggloss. In 2015 en 2016 won ze een VEED Award voor Beste Beauty YouTuber. Op 3 november 2016 liet ze op haar blog weten dat ze stopte met bloggen en ze zich volledig ging focussen op YouTube.

Direct Beautygloss huren? Klik hier voor boekingen van Beautygloss

Beautygloss boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beautygloss

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Social influencerin overlegexclusief1 persoonBeautyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand