Beautygloss boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Social influencer
 • Genre
  Beauty

Wil jij Beautygloss boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Beautygloss. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Beautygloss boeken voor een meet & greet, als spreker of als beauty specialist? Op vierjarige leeftijd kwam Feoktistova met haar ouders naar Nederland. Ze volgde een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), gevolgd door een MBO-opleiding tot onderwijsassistent en de HBO-opleiding Sociale Pedagogische Hulpverlening (SPH).

Biografie Beautygloss

In 2007 startte Feoktistova de website Beautygloss, een blog over make-up en schoonheidsproducten. De blog groeide binnen enkele jaren uit tot een van de bestbezochte beautyweblogs van Nederland, met naar schatting 650.000 unieke bezoekers per maand. In 2009 maakte ze van het weblog een eigen bedrijf, waar ze vanaf 2010 gedurende drie jaar een webshop aan toevoegde. Het leverde haar in 2011 de Viva400 Award in de categorie “zakelijk” op, een jaarlijkse prijs van het tijdschrift Viva. Twee jaar later won Feoktistova met haar website de Holland Beauty Award in de categorie “beste blogger”.

Boekingen van Beautygloss

In 2014 kwamen er op haar YouTube kanaal naast beautyvideos tijdelijk ook vlogs online. Eind 2014/begin 2015 begon ze een nieuw YouTubekanaal voor vlogs, genaamd Vloggloss. In 2015 en 2016 won ze een VEED Award voor Beste Beauty YouTuber. Op 3 november 2016 liet ze op haar blog weten dat ze stopte met bloggen en ze zich volledig ging focussen op YouTube.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Beautygloss kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Beautygloss wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Beautygloss wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Beautygloss online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Beautygloss kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Beautygloss boeken

Ben jij benieuwd hoe je Beautygloss kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Beautygloss boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Beautygloss

Beautygloss inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beautygloss

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Social influencerin overlegexclusief1 persoonBeautyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand