Manuela & Mylene KaraOke boeken

€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Muzikale act
 • Genre
  Allround

Wil jij Manuela & Mylene KaraOke boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Manuela & Mylene KaraOke. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze twee clowneske gangmakers vinden niets leukers dan bont, over de top en uitgedost de mensen te vermaken met hun karaoke act waarbij ze feestgangers op prikkelende wijze uitdagen met ze mee te zingen. En of het nu links of rechtsom moet: Maan en Mylène krijgen zelfs de meest behoudende boekhouder achter de microfoon en coachen iedereen vol enthousiasme door de nummers heen.

Biografie Manuela & Mylene KaraOke

Manuëla en Mylène’s KaraOké is bij groots opgezette feesten bijzonder geschikt als aanvulling op de hoofdact, een verrassende mini-act die makkelijk weg te zetten is in een klein hoekje, op een klein podium in een apart zaaltje, bij de garderobe (indien geschikt), de toiletten, in de rookruimte, of uw lopend buffet.

Boekingen van Manuela & Mylene KaraOke

De feestganger die zich als beste karaoke koning of koningin ontpopt, krijgt aan het einde van de avond een ludieke prijs (De Gouden WC Borstel of De Zilveren Microfoon) uitgereikt met een uitgebreid en degelijk onderbouwd juryrapport van de dames. Maan en Mylène’s KaraOké! is te verkrijgen in de volgende smaken:

1. Toiletjuffrouwen (indien de toiletruimte zich daartoe leent) 2. Rock & Roll Ladies 3. Sixties Hippies 4. Disco Koninginnen 5. ‘Strenge’ schooljuffrouwen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Manuela & Mylene KaraOke kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Manuela & Mylene KaraOke wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Manuela & Mylene KaraOke wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Manuela & Mylene KaraOke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Manuela & Mylene KaraOke kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Manuela & Mylene KaraOke boeken

Ben jij benieuwd hoe je Manuela & Mylene KaraOke kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Manuela & Mylene KaraOke boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Manuela & Mylene KaraOke

Manuela & Mylene KaraOke inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Manuela & Mylene KaraOke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale act3 x 60 minutenop aanvraag2 personenAllround€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand