Manuela & Mylene KaraOke boeken

€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Muzikale act
 • Genre
  Allround

Deze twee clowneske gangmakers vinden niets leukers dan bont, over de top en uitgedost de mensen te vermaken met hun karaoke act waarbij ze feestgangers op prikkelende wijze uitdagen met ze mee te zingen. En of het nu links of rechtsom moet: Maan en Mylène krijgen zelfs de meest behoudende boekhouder achter de microfoon en coachen iedereen vol enthousiasme door de nummers heen.

Manuela & Mylene KaraOke boeken

Manuëla en Mylène’s KaraOké is bij groots opgezette feesten bijzonder geschikt als aanvulling op de hoofdact, een verrassende mini-act die makkelijk weg te zetten is in een klein hoekje, op een klein podium in een apart zaaltje, bij de garderobe (indien geschikt), de toiletten, in de rookruimte, of uw lopend buffet.

Boekingen van Manuela & Mylene KaraOke

De feestganger die zich als beste karaoke koning of koningin ontpopt, krijgt aan het einde van de avond een ludieke prijs (De Gouden WC Borstel of De Zilveren Microfoon) uitgereikt met een uitgebreid en degelijk onderbouwd juryrapport van de dames. Maan en Mylène’s KaraOké! is te verkrijgen in de volgende smaken:

1. Toiletjuffrouwen (indien de toiletruimte zich daartoe leent) 2. Rock & Roll Ladies 3. Sixties Hippies 4. Disco Koninginnen 5. ‘Strenge’ schooljuffrouwen

Direct Manuela & Mylene KaraOke huren? Klik hier voor boekingen van Manuela & Mylene KaraOke

Manuela & Mylene KaraOke boeken

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Manuela & Mylene KaraOke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale act3 x 60 minutenop aanvraag2 personenAllround€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.195,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand