De Baronessen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  max. 4 uur
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Animatie / Theater / Mime

Wil jij De Baronessen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Baronessen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Baronessen is een bekende en alom gewaardeerde act met uitstraling en allure. Deze dames ontvangen uw gasten, vormen de rode draad, zingen, dansen en presenteren. Zij maken u wegwijs in de wereld van etiquette of leiden uw festijn in goede banen.

Biografie De Baronessen

Deze stijlvolle dames doen veel meer! Zij openen uw evenement met een op maat gemaakt en persoonlijk lied, laten uw gasten smullen van hun soesjesbar en zijn avondvullend aanwezig met diverse zangsets. Van achtergrond lounge tot swingende disco, eventueel afgewisseld met hun eigen vermakelijke DJ is het altijd aangenaam!!

Boekingen van De Baronessen

De Baronessen komen graag uw evenement verrijken, zie hier hun specialiteiten:

* theatraal ontvangst, gastenboek en placering. * driestemmig gezongen aankondigingen * presentatie op bedrijfsrecepties. * dagvoorzitterschap bij congressen. * avondvullend programma met zang tijdens een sitting diner of andere evenementen. * lied op maat voor een speciale gelegenheid (jubileum, opening, afscheid). * mobiele productpresentaties en bedrijfsimago-activiteiten op beurzen. * feestversierders en gangmakers. * vocale en verbale ondersteuning van de gastronomie en etiquette leer. * ludieke animaties: de vip-behandeling, toosttafel, diner prive, soesjesbar, liederentafel, wenskaartenkabinet, balletje-balletje, kalefaterkabinet etc. * workshops en teambuilding: spiegelportret schilderen, etiquetteles van houding en gedrag, barok en hofdans, koor en canonzang.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Baronessen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Baronessen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Baronessen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Baronessen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Baronessen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Baronessen boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Baronessen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Baronessen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Baronessen

De Baronessen inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Baronessen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actmax. 4 uurin overleg3 personenAnimatie / Theater / Mime€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand