De Baronessen boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  max. 4 uur
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Animatie / Theater / Mime

De Baronessen is een bekende en alom gewaardeerde act met uitstraling en allure. Deze dames ontvangen uw gasten, vormen de rode draad, zingen, dansen en presenteren. Zij maken u wegwijs in de wereld van etiquette of leiden uw festijn in goede banen.

De Baronessen boeken

Deze stijlvolle dames doen veel meer! Zij openen uw evenement met een op maat gemaakt en persoonlijk lied, laten uw gasten smullen van hun soesjesbar en zijn avondvullend aanwezig met diverse zangsets. Van achtergrond lounge tot swingende disco, eventueel afgewisseld met hun eigen vermakelijke DJ is het altijd aangenaam!!

Boekingen van De Baronessen

De Baronessen komen graag uw evenement verrijken, zie hier hun specialiteiten:

* theatraal ontvangst, gastenboek en placering. * driestemmig gezongen aankondigingen * presentatie op bedrijfsrecepties. * dagvoorzitterschap bij congressen. * avondvullend programma met zang tijdens een sitting diner of andere evenementen. * lied op maat voor een speciale gelegenheid (jubileum, opening, afscheid). * mobiele productpresentaties en bedrijfsimago-activiteiten op beurzen. * feestversierders en gangmakers. * vocale en verbale ondersteuning van de gastronomie en etiquette leer. * ludieke animaties: de vip-behandeling, toosttafel, diner prive, soesjesbar, liederentafel, wenskaartenkabinet, balletje-balletje, kalefaterkabinet etc. * workshops en teambuilding: spiegelportret schilderen, etiquetteles van houding en gedrag, barok en hofdans, koor en canonzang.

Direct De Baronessen huren? Klik hier voor boekingen van De Baronessen

De Baronessen boeken

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Baronessen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actmax. 4 uurin overleg3 personenAnimatie / Theater / Mime€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand