Loudar! boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Freestyle / Hardstyle / Party

Wil jij Loudar boeken voor een optreden op jouw party of event? Mag het ietsje meer zijn?! Deze harde feestbaas freestylet erop los en laat je bloeddruk in no time tot een hoogtepunt stijgen Vele clubs zijn al afgebroken met zijn energieke sets en keer op keer weet hij de crowd tot complete madness te krijgen.

Loudar boeken

Hardstyle partystarter Loudar is precies het ingrediënt dat je op je evenement hebt gemist. Deze enorm ervaren showman zal het publiek moeiteloos tot het uiterste krijgen met zijn zeer energieke sets. Loudar staat bekend om het omarmen van alles wat de hardere stijlen ademt. Hij neemt je mee op een reis door het gouden tijdperk van freestyle, hardstyle, hardcore en alles daartussenin. Gesteund door zijn zichtbaar enthousiasme, spectaculaire special fx en kenmerkende laserhandschoenen, is Loudar het perfecte voorbeeld van een complete artiest die je kunt boeken. Neem contact met ons opop als je dat beetje extra wilt toevoegen dat je weet wat je feest nodig heeft!

DJ boeken

Een ding is zeker: als deze man in de buurt is beleef je een memorabele nacht! Speciaal voor jou mixt hij de ene freestyle track na de andere, zodat jij de controle verliest. Durf je het aan? Niet vies van hardere stijlen Loudar is nu eenmaal niet vies van de hardere stijlen en neemt je met een hoop spektakel mee door een tijdperk van freestyle, hardstyle (happy)hardcore en andere bekende, altijd pompende beats. Wie wil er nu niet Loudar boeken?

Boekingen van Loudar

Deze freestyle legende improviseert als geen ander en maakt de club met zijn laserhandschoenen en special effects gegarandeerd met de grond gelijk. Hij MC’t en draait met evenveel energie als een vulkaan die op het punt staat om uit te barsten. En dat gaat ook gebeuren! Ben jij er klaar voor om het feestje samen volledig op zijn kop te zetten? Kom dan bij ons LOUDAR boeken!!!

Direct Loudar boeken? Klik hier voor boekingen van Loudar

Loudar! boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Loudar!

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / Hardstyle / Party€695,-
DJ (incl. 2 sparklers)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / Hardstyle / Party€796,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand