Loudar! boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Freestyle / Hardstyle / Party

Wil jij Loudar! boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Loudar!. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mag het ietsje meer zijn?! Deze harde feestbaas freestylet erop los en laat je bloeddruk in no time tot een hoogtepunt stijgen Vele clubs zijn al afgebroken met zijn energieke sets en keer op keer weet hij de crowd tot complete madness te krijgen.

Biografie Loudar

Hardstyle partystarter Loudar is precies het ingrediënt dat je op je evenement hebt gemist. Deze enorm ervaren showman zal het publiek moeiteloos tot het uiterste krijgen met zijn zeer energieke sets. Loudar staat bekend om het omarmen van alles wat de hardere stijlen ademt. Hij neemt je mee op een reis door het gouden tijdperk van freestyle, hardstyle, hardcore en alles daartussenin. Gesteund door zijn zichtbaar enthousiasme, spectaculaire special fx en kenmerkende laserhandschoenen, is Loudar het perfecte voorbeeld van een complete artiest die je kunt boeken. Neem contact met ons opop als je dat beetje extra wilt toevoegen dat je weet wat je feest nodig heeft!

DJ boeken

Een ding is zeker: als deze man in de buurt is beleef je een memorabele nacht! Speciaal voor jou mixt hij de ene freestyle track na de andere, zodat jij de controle verliest. Durf je het aan? Niet vies van hardere stijlen Loudar is nu eenmaal niet vies van de hardere stijlen en neemt je met een hoop spektakel mee door een tijdperk van freestyle, hardstyle (happy)hardcore en andere bekende, altijd pompende beats. Wie wil er nu niet Loudar boeken?

Boekingen van Loudar

Deze freestyle legende improviseert als geen ander en maakt de club met zijn laserhandschoenen en special effects gegarandeerd met de grond gelijk. Hij MC’t en draait met evenveel energie als een vulkaan die op het punt staat om uit te barsten. En dat gaat ook gebeuren! Ben jij er klaar voor om het feestje samen volledig op zijn kop te zetten? Kom dan bij ons LOUDAR boeken!!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Loudar! kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Loudar! wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Loudar! wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Loudar! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Loudar! kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Loudar! boeken

Ben jij benieuwd hoe je Loudar! kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Loudar! boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Loudar!

Loudar! inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Loudar!

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenExclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / Hardstyle / Party€695,-
DJ (incl. 2 sparklers)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle / Hardstyle / Party€796,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand