Liedjespiet Lorencio boeken

Gage is ex (eventuele) reiskosten!
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 20-30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Sinterklaasliedjes

Wil jij Liedjespiet Lorencio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Liedjespiet Lorencio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een van de meest muzikale pieten van de sint is Liedjespiet Lorencio De Liedjespiet is te boeken voor alle events die in het teken staan voor het mooiste feest van het jaar.

Biografie Liedjespiet Lorencio

Of uw feestelijk versierde podium nou op school, in het winkelcentrum, bij de intocht of in de tuin staat, deze enthousiaste zangpiet is niets te gek en weet van elke situatie een groot meezingfeest te maken. De zingende piet zingt de meest bekende sinterklaasliedjes ondersteund door feestelijke beats die aanslaan bij jong & oud.

Boekingen van Liedjespiet Lorencio

Na afloop van het optreden is er altijd tijd om op de foto te gaan met de jongste en oudste fans. Alle Sinterklaashits live gezongen door de muzikaalste Piet van de Sint. Liedjespiet Lorencio staat garant voor een gezellig interactief feest waarbij meezingen centraal staat.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Liedjespiet Lorencio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Liedjespiet Lorencio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Liedjespiet Lorencio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Liedjespiet Lorencio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Liedjespiet Lorencio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Liedjespiet Lorencio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Liedjespiet Lorencio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Liedjespiet Lorencio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Liedjespiet Lorencio

Liedjespiet Lorencio inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Liedjespiet Lorencio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20-30 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonSinterklaasliedjes€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand