HoeKanHetSint boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij HoeKanHetSint boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van HoeKanHetSint. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De voorstelling “HoekanetSint” is een vrolijke familievoorstellin. gHoekanhetsint met veel liedjes. De voorstelling bestaat uit losse nummers die op een tweetal punten met elkaar samenhangen: het Sinterklaasfeest en de vraag; “hoe kan het toch?”.

Biografie HoeKanHetSint

Zo vragen we ons af of Sinterklaas ook pantoffels heeft, wat Sinterklaas op brood heeft en of Zwarte Piet ook van popmuziek houdt? En natuurlijk stellen we ons voor hoe het er in Spanje nou aan toe gaat. Waar komen die cadeautjes en pepernoten toch vandaan?

Boekingen van HoeKanHetSint

Liedjes als “Denk jij dat”, “Sinterklaas achter zijn bureau” en “School van Piet” helpen een sfeer te creëren waarin plaats is voor logische en minder logische vragen waar slechts één man antwoord op kan geven en dat is Sinterklaas zelf. De voorstelling die +/- 50 minuten duurt, neemt de kinderen mee naar de wereld rondom 5 december en probeert de fantasie te prikkelen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig HoeKanHetSint kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je HoeKanHetSint wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van HoeKanHetSint wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij HoeKanHetSint online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van HoeKanHetSint kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

HoeKanHetSint boeken

Ben jij benieuwd hoe je HoeKanHetSint kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct HoeKanHetSint boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van HoeKanHetSint

HoeKanHetSint inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van HoeKanHetSint

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 50 minuteninclusief tot 200 personen2 personenSinterklaas€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand