Lex Uiting boeken

Uitsluitend te boeken mét band!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live optreden
 • Genre
  Limburgs

Wil jij Lex Uiting boeken voor jouw feest of evenement? Al twee keer behaalde LEX UITING de nummer 1 positie van de landelijke i-Tunes Top 100. Eerst zong hij “Vanaaf Vandaag” naar de hoogste plek. En later deed hij dat dunnetjes over met ‘Nao ‘t Zuuje’. Zijn ode aan Limburg kwam vervolgens binnen in de Top2000 van NPO Radio 2. En ‘Nao ‘t Zuuje’ werd verkozen tot het beste Limburgstalige liedje allertijden.

Lex Uiting boeken

Een jaar later kwam de gelijknamige hitdocu uit, die door ’t Nederlands Film Festival werd bekroond met ‘Kristallen Film’, voor 40.000 verkochte bioscooptickets. Als programmamaker en presentator werkte Lex 12 jaar voor BNNVARA, waar hij Rambam, 3 Op Reis, Kinderen Voor Kinderen en Lex Lokaal presenteerde. Ook was hij DJ bij 3FM. In 2018 maakte Lex de overstap naar RTL.

Boekingen van Lex Uiting

Op het Zomerparkfeest 2019 in Venlo brengt LEX UITING dan voor het eerst zijn single “Gans Veur Gaon” uit. Een heerlijk up-tempo nummer wat direct bij iedereen bleef hangen en de garantie werd voor de volgende hit van LEX UITING.

Limburgse popshow

Met een 6 koppige band brengt LEX UITING een spectaculaire Limburgse popshow waarin z’n eigen hits centraal staan, maar de bekende uitsluitend Limburgse classics zeker niet vergeten worden. Een feest der herkenning met een 100% meezing garantie!

Direct Lex Uiting boeken? Klik hier voor boekingen van Lex Uiting

Lex Uiting boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lex Uiting

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live optredenop aanvraagexclusief geluid en techniek7 personenLimburgsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand