Lady Bee boeken

Richtgage: tussen € 1.750,- en € 2.250,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House / Dubstep / Urban

Wil jij Lady Bee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lady Bee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na 10 succesvolle jaren als MC weet Lady Bee (Bianca Latupapua) als geen ander hoe ze het publiek gek krijgt. Haar volgende missie is het opblazen van de speakers in elke club! Deze keer niet met haar energieke en krachtige stem maar met haar unieke combinatie van house, urban en dubstep beats.

Biografie Lady Bee

Haar wens om DJ te worden werd steeds sterker in 2002 dus ze kocht een draaitafel en was meteen verkocht. De jarenlange ervaring die Bee opdeed als MC zijn duidelijk terug te horen in haar shows als DJ. Ze heeft een brede muzieksmaak en haar unieke stijl zal je letterlijk door de kamer slepen.

Boekingen van Lady Bee

Wat kun je verwachten van haar mixen? Een vrouwelijke, sexy en stoere mix met ballen! Deze vrouw is er klaar voor om een van de weinige vrouwelijke DJ’s te worden die de wereld zal veroveren!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lady Bee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lady Bee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lady Bee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lady Bee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lady Bee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lady Bee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lady Bee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lady Bee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lady Bee

Lady Bee inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lady Bee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Dubstep / UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand