De Rode Lopers boeken

€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  max. 3 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  opening/exclusief

Wil jij De Rode Lopers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Rode Lopers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het wordt tijd voor ‘De Rode Lopers’ bij de entree! Stelt u zich eens voor; niet alleen de langste rode loper van Nederland maar ook nog eens de meest uitdagende…. Een rode loper die zigzag over het parkeerterrein gaat? Eindigt de rode loper aan de waterkant en ziet u deze aan de overkant weer doorlopen?

Biografie De Rode Lopers

Geen nood, ‘De rode Lopers’ zorgen dat u veilig oversteekt. Over de nieuwe snelweg of door het bos heen? Geen uitdaging is ‘De Rode Lopers’ te gek! Sla aan het begin op de rode knop… en wordt welkom geheten in diverse talen… ‘De Rode Lopers’, een belevenis op zich! En wat dacht u van de extra bij te boeken ‘Grande Dame’?

Openingsact boeken

Wilt u het nog spectaculairder te maken? Dan plaatsen wij voor u ‘De Grand Dame’ van maar liefst 3,5 meter hoog! ‘De Grand Dame’ staat aan het begin, halverwege, of aan het eind van de Rode Loper. Deze ‘Grande Dame’ nodigt uw gasten op theatrale wijze uit om haar brocante gouden rokken te betreden. Wanneer ‘De Grand Dame’ aan het gouden koord trekt, opent haar jurk als een theaterdoek. Uw gasten betreden deze bijzondere doorgang om vervolgens breed lachend hun weg te vervolgen naar uw entrée.

Boekingen van De Rode Lopers

‘De Grand Dame’ staat aan het eind van Rode Loper en de acteurs placeren uw gasten aan de buitenkant van de Rode Loper zodat ze frontaal en duidelijk zicht hebben op de opening. De Grand Dame nodigt u uit naar voor te schreden en zij zal (in overleg) meerdere personen uitnodigen te participeren tijdens deze openingshandeling. Te denken valt aan het aandragen van het rode kussen, het oplichten van de zilveren dekschaal, het aanreiken van de gouden schaar en het in de lucht schieten van ‘dwarrels en streamers’ (confetti).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Rode Lopers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Rode Lopers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Rode Lopers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Rode Lopers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Rode Lopers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Rode Lopers boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Rode Lopers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Rode Lopers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Rode Lopers

De Rode Lopers inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Rode Lopers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsactmax. 3 uurn.v.t.3 personenopening/exclusief€1395,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand