Kraak & Smaak boeken

€7.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7500,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live band
 • Genre
  dance/house/funk

Kraak & Smaak is een trio muziekproducers uit Leiden en bestaat in de kern uit Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug. In 2003 worden een eerste paar singles uitgebracht op het Britse label Jalapeno Records. Interesse van de bekende Radio One DJs Annie Nightingale en Pete Tong leidt tot de nodige airplay en het opnemen van een DJ guest mix voor de BBC. Remixen voor Engelse artiesten als bijvoorbeeld Mark Rae, en dj tours door de VS en Australië volgen snel.

Kraak & Smaak boeken

'One of the hottest groups around! Kraak & Smaak are fucking amazing!!' aldus de wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton. Na Perez behoort ook Kanye West sinds kort tot fan gezien zijn blog begin november. Dat deze beroemdheden onze Nederlandse helden kennen is niet zo gek gezien het succes van Kraak & Smaak in de VS. En niet alleen in Amerika, deze dj's met live band hebben het afgelopen jaar ongeveer elk continent wel gezien.

Boekingen van Kraak & Smaak

Dat hun combinatie van dance met funk en soul er één van goud is, blijkt wel uit de reactie van het publiek dat waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens de optredens. Geen wonder dus dat 'Squeeze Me' – eerste single van het nieuwe album 'Plastic People' – in Nederland en ook in o.a. de VS een hit was. Begin 2009 kwam de nieuwste single 'Man Of Constant Sorrow' uit.

Direct Kraak & Smaak huren? Klik hier voor boekingen van Kraak & Smaak

Kraak & Smaak boeken

€7.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kraak & Smaak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live band1 x 45 minutenexclusief3 personendance/house/funk€7500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten