Kraak & Smaak boeken

Prijscategorie: € 7.500,- tot € 10.000,-
€7.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7500,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live band
 • Genre
  Dance/ house / funk

Wil jij Kraak & Smaak boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kraak & Smaak. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kraak & Smaak is een trio muziekproducers uit Leiden en bestaat in de kern uit Oscar de Jong, Mark Kneppers en Wim Plug. In 2003 worden een eerste paar singles uitgebracht op het Britse label Jalapeno Records. Interesse van de bekende Radio One DJs Annie Nightingale en Pete Tong leidt tot de nodige airplay en het opnemen van een DJ guest mix voor de BBC. Remixen voor Engelse artiesten als bijvoorbeeld Mark Rae, en dj tours door de VS en Australië volgen snel.

Biografie Kraak & Smaak

‘One of the hottest groups around! Kraak & Smaak are fucking amazing!!’ aldus de wereldberoemde Amerikaanse blogger Perez Hilton. Na Perez behoort ook Kanye West sinds kort tot fan gezien zijn blog begin november.

Nederlandse helden

Dat deze beroemdheden onze Nederlandse helden kennen is niet zo gek gezien het succes van Kraak & Smaak in de VS. En niet alleen in Amerika, deze dj’s met live band hebben het afgelopen jaar ongeveer elk continent wel gezien.

Boekingen van Kraak & Smaak

Dat hun combinatie van dance met funk en soul er één van goud is, blijkt wel uit de reactie van het publiek dat waar ook ter wereld helemaal los gaat tijdens de optredens. Geen wonder dus dat ‘Squeeze Me’ – eerste single van het nieuwe album ‘Plastic People’ – in Nederland en ook in o.a. de VS een hit was. Begin 2009 kwam de nieuwste single ‘Man Of Constant Sorrow’ uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kraak & Smaak kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kraak & Smaak wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kraak & Smaak wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kraak & Smaak online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kraak & Smaak kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kraak & Smaak boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kraak & Smaak kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kraak & Smaak boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kraak & Smaak

Kraak & Smaak inhuren

€7.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kraak & Smaak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live band1 x 45 minutenexclusief geluid & techniek3 personenDance/ house / funk€7500,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand