Kosso boeken

Ook te boeken met Dorentina tegen meerprijs
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

De breedgeschouderde Albert Dervishaj, zoals de rapper in het dagelijks leven heet, is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse rapscene. Op eerdere albums werkte hij onder anderen samen met Nederlandse rappers als Boef, Josylvio, Ali B., Hef, Murda, Nis en Amigo. Op zijn nieuwe cd “Beauty & The Beast”werkt hij, behalve met zijn vrouw, ook samen met Lijpe en 3Robi.

Kosso boeken

Volgens kennersis dit ook zijn beste album. Zoals de naam al doet vermoeden is het een rechtstreekse verwijzing naar de Disney-klassieker. Dat is ook duidelijk te zien op de voorkant van de hoes. “De cover is niet exact hetzelfde”, zegt de rapper. “We hebben er een iets andere stijl aan gegeven om problemen met Disney te voorkomen”.

Boekingen van Kosso

Eerder heeft Kosso wel eens een nummer uitgebracht met zijn vrouw, die aan de weg timmert als YouTuber. Het is voor het eerst dat ze samen een volledige cd maken. Een paar dagen geleden gaven ze hun fans alvast een voorproefje. Kosso is zowel solo, als samen met Dorentina te boeken.

Direct Kosso boeken ? Klik hier voor boekingen van Kosso

Kosso boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kosso

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenExclusief en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand