Kinder Kerstshow boeken

Gage voor 1 x 60 min. / 2 x 45 min.: € 1395,- / ex (eventuele) reiskosten
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 60 of 2 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Kerst / Kids

Wil jij Kinder Kerstshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kinder Kerstshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Klein of groot … iedereen zal zich vermaken tijdens deze gezellige Kerstshow. De presentator speelt de leukste spellen met de kids zoals bijvoorbeeld “Een Kerst Dans wedstrijd Ook het Kerstkransjes eten ontbreekt natuurlijk niet, want hoeveel kransjes kun je tegelijk in je mond stoppen?!

Biografie Kinder Kerstshow

Op een feest als dit mogen cadeautjes natuurlijk niet ontbreken, daarom heeft de Kerstman wel erg veel schitterend ingepakte cadeautjes meegenomen, maar wat moet je daar nu mee? Het antwoord op deze vraag is heel simpel, je gaat er samen met de kinderen een grote stapel van maken, wie van de kandidaatjes maakt de hoogste stapel, let er wel op dat de presentator niet te dicht bij je stapel in de buurt komt!

Boekingen van Kinder Kerstshow

Als laatste testen we de kennis van de Kerst liedjes. Jingle Bells, oh Dennenboom, natuurlijk kennen we elk liedje, maar wie van de kandidaten raad er het eerst! Verder mogen de kinderen nog een snoepje komen halen bij de Kerstman en natuurlijk nog even op schoot. Deze gevarieerde, en ‘gave’ show is geschikt voor elk kerstfeest. Zowel grote als kleine kinderen kijken met open ogen naar dit spektakel, want als de Kinder Kerst Show binnen is barst het feest pas echt los! Inclusief prachtig Kerstdecor en Kerstdecoratie

 • Inclusief licht en geluid tot 400 personen
 • Inclusief presentator, Kerstman en geluidstechnicus
 • Keuze uit 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten (binnen 2 uur)
 • Inclusief prijsjes

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kinder Kerstshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kinder Kerstshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kinder Kerstshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kinder Kerstshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kinder Kerstshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kinder Kerstshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kinder Kerstshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kinder Kerstshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kinder Kerstshow

Kinder Kerstshow inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kinder Kerstshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 of 2 x 45 minuteninclusief tot 400 personen2 personenKerst / Kids€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand