Kidspop boeken

Inclusief DJ / 2 danseressen / giveaways
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Kindershow met Monique Smit
 • Genre
  Kleuters

Wil jij Kidspop boeken voor een optreden op jouw party of event? Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Na de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. De muziek van KidsPop is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Kidspop boeken

Op het podium brengt ze wekelijks de grootste hits en leukste liedjes uit haar kinderrepertoire ten gehore en daarom is besloten dit samen te smelten tot één groot muzikaal feest; KidsPop!

Kindershow boeken

Of je dus op zoek bent naar een verjaardagsfeestje voor de kleinsten, een minidisco voor iets oudere kids of een knallend Sinterklaasfeest; KidsPop van Monique Smit heeft het allemaal.

Boekingen van Kidspop

Als klap op de vuurpijl toert Monique met haar KidsToppers door theaters in het hele land met een spetterende eigen theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Ook hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke KidsPop-liedjes.

Direct Kidspop boeken ? Klik hier voor boekingen van Kidspop

Kidspop boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kidspop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow met Monique Smit1 x 45 minuteninclusief tot 400 personen4 personenKleuters€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand