Kidspop boeken

Inclusief DJ / 2 danseressen / giveaways
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Kindershow met Monique Smit
 • Genre
  Kleuters

Wil jij Kidspop boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kidspop. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Na de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. De muziek van KidsPop is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Biografie Kidspop

Op het podium brengt ze wekelijks de grootste hits en leukste liedjes uit haar kinderrepertoire ten gehore en daarom is besloten dit samen te smelten tot één groot muzikaal feest; KidsPop!

Kindershow boeken

Of je dus op zoek bent naar een verjaardagsfeestje voor de kleinsten, een minidisco voor iets oudere kids of een knallend Sinterklaasfeest; KidsPop van Monique Smit heeft het allemaal.

Boekingen van Kidspop

Als klap op de vuurpijl toert Monique met haar KidsToppers door theaters in het hele land met een spetterende eigen theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Ook hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke KidsPop-liedjes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kidspop kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kidspop wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kidspop wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kidspop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kidspop kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kidspop boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kidspop kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kidspop boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kidspop

Kidspop inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kidspop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow met Monique Smit1 x 45 minuteninclusief tot 400 personen4 personenKleuters€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.975,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand