Kevin Pare boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Kevin Pare boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kevin Pare. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kevin Paré is een uniek zangtalent met een eigen geluid en een schat aan podiumervaring. Hij is vastberaden om Nederland te veroveren met zijn verfrissende Nederlandstalige muziek. Geboren op 13 juli 1989 in Groningen, bleek Kevin al op jonge leeftijd talent te hebben voor muziek en entertainen. Hij gaf vaak spontane optredens voor familie en vrienden en volgde jarenlang zang- en pianolessen om zijn muzikale skills verder te ontwikkelen.

Biografie Kevin Pare

Op 17-jarige leeftijd zette Kevin zijn eerste stappen in de muziekwereld en met succes. Met zijn
debuutsingle ‘Spontaan Van Slag’ maakte hij een vliegende start. Binnen korte tijd kreeg hij de kans om op te treden op grote podia en evenementen, waaronder het Sterren Muziekfeest op het Plein en de RADIONL Zomertoer. In 2015 werd de single ‘Deze Is Voor Jou‘ op de playlist gezet bij 100%NL, wat een enorme boost betekende voor Kevin’s carrière. Ook zijn latere singles ‘Ik Kom Eraan’ en ‘Waarom Niet’ werden landelijk zeer positief ontvangen.

Nederlandstalige zanger boeken

Het jaar 2023 was een jaar vol hoogtepunten voor Kevin. Hij lanceerde een uptempo versie van Clouseau’s hit ‘Passie (Droog Je Tranen)’ uit 1995. Het nummer werd veelvuldig gedraaid op de radio, klom omhoog in diverse grote hitlijsten en werd dagelijks duizenden keren gestreamd.
Tegenwoordig hoor je Kevin op alle grote Nederlandstalige stations voorbij komen en schittert hij op podia door het hele land. Met zijn energieke performance en herkenbare repertoire trakteert hij het publiek op een onvergetelijke avond en brengt hij een perfecte mix van eigen nummers en de grootste Nederlandstalige hits.

Boekingen van Kevin Pare

Wanneer Kevin niet op het podium staat is hij altijd actief in de studio, waar hij werkt aan
nieuwe nummers en zijn eigen sound.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kevin Pare kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kevin Pare wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kevin Pare wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kevin Pare online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kevin Pare kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kevin Pare boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kevin Pare kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kevin Pare boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kevin Pare

Kevin Pare inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevin Pare

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig€595,-
Tape-act2 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig€750,-
Tape-act3 x 30 minuteninclusief tot 1501 persoonNederlandstalig€895,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand